Evet arkadaşlar beni en bunaltan duymaktan ifrat olduğum şey ebruuuu bebe ağlıyor yada Ebru oğlan uyanmış 😱 içimcız ediyor
Ebrukocakk “annesiiiii”
Ebrukocakk “aşkım bebe agliyo napiim” benim adım da 😃😃
Ebrukocakk annesi 😊 yani annemleysem annesii babamlaysam aşkit (aşkitomun kısaltılmışı) malum koca yok 😕
Ebrukocakk hayatım bi bakar mısın😅
Ebrukocakk Eylüle su ver😂😂
Ebrukocakk en nefret ettiğim laf annesiiiiiii bende artık bebenin neyiyse öyle diyorum. Babasıııı babaannesi diyorum
Ebrukocakk katyaaaaa eşim sürekli böyle dolanıyor etrafta 😂
Ebrukocakk karıcım çayın yanına ne istersin😛
Ebrukocakk Askim bi su versene😕 gece uykuda bile su istiyo
Ebrukocakk annesi nerdesin seni istiyor 😬 Lan zaten sabahtan akşama kadar benimle çocuk 😂
Ebrukocakk Sütaş benim adım bazen gülüyorum bazen suratlarına süt fışkırtasım geliyor sinirden 😒
Ebrukocakk annesi ağlıyo durmuyo çabuk 🤯
Ebrukocakk Aşqııııımmm Yani aşkım kelmiesini duymak istemiyorum artık 😂😂 beni severken aşkım çocuk için çağırınca yada Bebisle ilgili bişi olunca Aşqııııımmm
Ebrukocakk “ Aşkım bi baksanaaa” eşim in istekleri bitmiyo illa odadan çıksam 20 saniye sonra çağıracak 😒
Ebrukocakk “annesi miray seni istiyor” hiç şaşmaz hiiççç
Ebrukocakk ağlayınca annesini istiyor 😀
Ebrukocakk ay bu benimki Sibel çocuk televizyonun önüne cikiyo Sibel oğlum ortaya biseyler dokuyo bende kızdım sibl diyene kadar kalk al elinden
Ebrukocakk hadi oğlusum anne nerdeymiş bakalım aaaaa burdaymış git anneye babacım bu cümleyi günde 40 kere duyduğum doğrudur.
Ebrukocakk heyyy durmuyo bu diye bi ses yukseliyor içerden😂😂😂😂
Ebrukocakk meme eee
Ebrukocakk “ acıktıııııı. ” eşim sanıyor ki bebe her ağladığında acıktı 😂
Ebrukocakk Danamın anası.. (eşim) Anaaaası.. (kaynanam)
Ebrukocakk hiçbişey evde tekim çünkü 😂😂😂 eşim olunca Zeynoooo
Ebrukocakk memeee , açmı bu çocuk , annesii hadi annesii, nerdeymiş kutsal inek 😒
Ebrukocakk annesiiii bak🤦🏻♀️ çocuk adımı annesi olarak biliyor anne demicek annesi dicek diye yakınıyorum her gün her evde de aynı söyleniyımuş 😂😂😂
Ebrukocakk kızım baksana çocuğa bide sen şımartıyon bunu 😅😅
Ebrukocakk gel annesi seni istiyo annesii hadi gel
Ebrukocakk ‘Aşkıım Ayaz ‘ 🤣🤣
Ebrukocakk prenses dünya güzelim bitanem herşeyim balım peteğim şükür sebebim… demeyi isterdim amaaa 🤣🤣🤣 en son kaçta emzirdin? beni gördüğü an bu soruyu soran bi eşim var. 6ay bitiyo. Ve saat söylüyorum. annesi en son kaçta emzirdin annesi altını aldın mı pişiği var mı annesi annesi annesiii annesiii
Ebrukocakk mutfak toplarım , eşim cocugu alir odaya geçer . 2 dk sonra “ hatuunn gel bi gel ” ne oldu diyorum “ gel bak kustu bu ” yada “ hatuun bu acikti agliyor ” halbuki karni toktur🤷♀️😂
Ebrukocakk -Meme aç,meme istiyoooomm,anne del del-bunlar kızımın bana koyduğu isimler Eşimin koyduğu tabiki de -Annneeesiiiiiiiiii
Ebrukocakk hanimiş Ecenin annesiiii, Ecenin annesiiiii buraya gel annesiiiiii 😂😂😂😂
Ebrukocakk annesi bu durmuyor
Ebrukocakk annesi bu koku yapmış 😂😍❤️
Ebrukocakk hadii koş anneye 😂😭
Ebrukocakk anneye söyle, anneden iste, anne versin, anne getirsin, annesi su, annesi arabası, annesi annesiiiii anneğğğğsiiiiiiii 😂😂😂
Ebrukocakk seni istiyor ben napim.. Annesi Seni istiyor… Annesiiiğğ. arasında kararsız kaldım üçüde olabilir..
Ebrukocakk hatun çoçuga bak hatun sıpa aglıyor. Kızçem. Babası sıpa die seviyor ❣️❣️
Ebrukocakk annennn şimmmdiiii geliyo oğlumm geliyoo geliyoo gelldiii aç çocuk be aç çocuğum benim🤦♀️😁😁😁
Ebrukocakk kızım bana özo diyor🙂🙂 Babasına “babacımm, aşkımm, bitanem” 🙂🙂 ifrit oluyorum.
Ebrukocakk emzirsene kiziii
Ebrukocakk bunları duymamak ne güzel birşey 😂uyandı mama yapta tutuyum altını pislemiş ben oynatıyımda sen değiştir hadi uyucak doyurda uyutuyum neden aglıyor acaba uykusu mu var veya acıktı mı oyun mu istiyor benim oglum ay ay gel oynayalım babacım dıgıdık yapalım mı annesi koy sırtıma dıgıdık yapcaz 😂genel olarak hep böyle 😂
Ebrukocakk annesiiiiiiii bu çocuk aç galibaaaaaaa 🤦🏼♀️
Annesiii annesiiiiiiiiiiiiii
Hadi annesiiii çabuk annesiiiiiii
Çay yokmu😝
Annesi 😁 ama bizim evde genelde babasııııııı oluyor 😂 üst katta çıkıyorum , orada da ; babaannesiiiii , dedesiiiii , halasıııııı “”kim gelmiş kim gelmiş , bakın size kimi getirdim”” diyorum. 🙈😂😂
Kssbaby asker mi ..
Acıkmıştır meme ver😬
Tatlı yok mu
birkusannesi Yok 😊 Aslında forumda birçok anne hikayemi bilir. Ayrıyım eşimden
Kssbaby aaaa kusura bakmayın … ben yeni katıldım sayılır ..
VildanC :))) benım ki de mor inek 🤣