ilknurcelik Bebeğim 9,5 aylık tam buğday ekmeğini resmen götürüyor dilim veriyorum eline sadece ekmekle sakinleşiyor. Karnı tıka basa dolu olsa da ekmek yiyor 😅 ağlayınca bebek oyuncakla susturulur benimki ekmekle susuyor 🤷♀️
Fulyasin08 ilknurcelik Ekmek iyi birşey değil lütfen vermeyin, kof kilodan başka bir yararı olmaz yavruya. 🤷🏻♀️
NurR ilknurcelik ahaha valla güldüm 😂 benimki 9 aylık olcak pütürlü bir şey gelsin ağzına çıkarıyor hemen yesin tosun maşAllah😂
Deletedmom115 ilknurcelik 9 ay 14 günlük hiç ekmek vermedim vermeyi de düşünmüyorum bence siz de bunun önüne geçin o kadar da iyi bir şey değil
ilknurcelik Fulyasin08 yararı olsun diye vermiyorum da ekmek vermesem kumanda, telefon, ev terliği, halı kenarı eline ne geçerse onu yemeye çalıyor ekmek kurtarıcım. Eskiden elma, armut da veriyordum ama şimdi çok büyük ısıtıyor boğulur diye veremiyorum
ilknurcelik Deletedmom115 yemeklerin yanında ekmek vermiyorum onun yerine eline dilim veriyorum gün içinde huysuzlandığında. Bir zararı olduğunu düşünmüyorum tam buğday unundan güvenilir fırınımızdan
Fulyasin08 ilknurcelik Bende bir iki kere verdim oğluma, baktım alışacak sürekli isteyecek hiç vermiyorum valla. 🤗
Deletedmom090 Tam buğday ekmeği zararlı değildir. Aslında bana kalsa diğerinde de öyle abartılacak bi şey yok çocuk seviyorsa abartmadan verilebilir bence hepimiz ekmek yedik bebekken