kaymakliekmekkadayifi Kizlar bebegime gunlik 3 damla d vitamini ocean veriyorum bugun yanlislikla fazla siktim agzina bi zarari olur mu ki 1 damla sikarken akti direk 5 6 damla civari kadar falan gitti agzina tahminim birsey olur mu bi yan etkisi var mi acaba
Feyzaness kaymakliekmekkadayifi canım bebeğin kaç aylık , bize 4 aylıkken gittiğimiz doktor iki fıs ver D vitamini ihtiyacımız ülkece fazla dedi 🥰bişey olmaz Allah’ın izniyle 🙃
Tortilla kaymakliekmekkadayifi yok canm olmaz ben bılerek bazen ıkı kez sıkıyordum sureklı olmayınca doz asımı olmaz zaten
Defnelinaa kaymakliekmekkadayifi yok canım vitamin bu bisey olmaz korkmayın benim öyle yanlışlıkla verdiğim çok oldu
GoGirl kaymakliekmekkadayifi olmaz bizde de bazen yanlislikla oyle gittigi oldu.Ama dikkatli olmakta fayda var eger degeri yuksekse daha fazla yukselmesi zararli
kaymakliekmekkadayifi Feyzaness 1 ay 6 gunluk canim 1 fis 3 damlaya denk geliyormuş size 6 damla.demis demekki. Biseu olmaz diyr dusunuyorum bendr ama soz konusu bebek olunca korkuyo insan ;) derdini soyleyemiyo ya :)