uykucukoala İyi akşamlar kızlar benim şöyle bi sorunum var; belki aranızda yaşayan varsa bana yardımcı olur benim kızım ayakkabıyı giymek hiç istemiyor ayağına giydirdiğim an asla ayağa kalkmıyor ve çıkarana kadar ağlıyor panduf filan da giydirmeme izin vermiyordu ne yapacağım yere bırakamıyorum ayakkabısız kafayı yiycem ne yapsam olmuyor ağlamaktan deli oluyor o ayakkabı çıkana kadar 😖 nolur bana biri yardım etsin
melektolga uykucukoala o uykucukoala ona ayakkabı aldırsanız sizi anlayacak yaşta ise sana ayakkabı alalım mı hangisini alalım falan kendi beğendiğini giyer belkı
Yenidennn Aynı şekilde sizde giyerken gösterin, oyun yaparak falan anlatın. Kaç aylık bilmiyorum ama aklıma bu geldi.
uykucukoala Yenidennn 17 aylık onları hep denedim ama yok yine ağlıyor o ayakkabı ayağından çıkana kadar asla susmuyor
2kezanneoldu Valla yapcak bişey yok malesef giymek isteniyorsa çok ağlıyorsa mümkün değil çözümü yok bunun
Kuubra Kaç aylık bilmiyorum ama kokopatik diye bir sayfa var, ordan patik alabilirsin ayakkabı desen değil, çorap desen değil. Hoş güzel bişey bende yürüyene kadar patik kullandım.
uykucukoala Kuubra canım benim ki 13 aylıkken yürümeye başladı 17 aylık 4 aydır hergün deniyorum hala alışmadı 🥺
Biscolataerkegim uykucukoala Yeni mi yürümeye başladı acaba? İlk zamanlar oğlum da öyleydi ama şimdi dışarı lafını duyunca vestiyerden giymek istediği ayakkabıyı kendi getiriyor 😂
uykucukoala Biscolataerkegim dışarı çıkarken de denedim ayağında olduğunu unutuyor ama yere koyunca oturuyor ayağa asla kalkmıyor 17 aylık 13 aylıkken yürümeye başladı
Mom0870 uykucukoala patik deneyin ayakkabısını giydiğinde sevdiği bir şey verin eline mesela benim oğlum ilk 2-3 ay zorlandı ama şimdi çok hevesli
Ozgeruya uykucukoala kac aylık acaba? Bizde yeni ilk adim ayakkabısı aldık gecen gun bnde giydiremiyorum giyince çok ağlıyor çıkarana kadar
uykucukoala Ozgeruya benim ki 13 aylıkken yürümeye başladı 17 aylık oldu hala alışmadı kafayı yiycem 🥺