DenizKizi Bebekleri diş çıkaran anneler çıkmadan bi kaç gün once en bariz belirtiniz neydi herzamankinden farkli olan bebeginizde
Zeyyy DenizKizi bi kaç gün önce değilde daha öncesi burun akıntısı öksürük hapşırık ishal gibi ama değil gibi tuhaf kaka🤭 huysuzluk uykusuzluk her şeyi ağzına alıp vavava diye ses çıkarma
DenizKizi Birgaripanne kizim yarin 8 aylik oluyor daha dişimiz yok ama 3 aylıktan beri salya her şeyi ağıza alma hırslanma 5 aydan beri dis bekliyoruz😊
Birgaripanne DenizKizi Anladım ben sadece azı dişleri için sordunuz sandım. Çünkü onlae çok zor çıkıyormuş. Kızım 5,5 aylık ilk dişi çıktı. Salya ve elini yemesi belirtileriydi. Onun haricinde ateş, ishal falan olmadı. Sadece halsizlik ve uyku hali oldu. 🙏
DenizKizi Ecocan sanki çıksa dişler hersey guzel olacak o kadar psikolojik olarak bağlandık diş meselesine insallah kolaylıkla çıkarırlar
Ecocan DenizKizi valla bizde 4 aylik ken cikcak sandik ama 7 ay 11 gun oldu daha tık yok beklemedeyiz halâ bakalim hep huzursuz cunku insallah duzelir huylarida ya yurutece falan koyuyomusunuz siz oturabiliyomu destekli desteksiz
DenizKizi Ecocan 6 aylıktan beri desteksiz oturabiliyor 6 bucuk aylıktan beri yurutece koyuyorum 1 aydır koşturuyor yürutecle ama emeklemiyor
DenizKizi Ecocan aslında süre tutmuyorum ama ortalama gunde 2 saat geciriyordur 15 20 dakka bi takılıyo sonra yerde oynuyo yemek alt değiştirme falan mutfakta falan isim olursa koyuyorum bi koydugumda yarim saatten fazla durmamıştır yani ama zaman tutmuyorum
Asli91 DenizKizi damaklarında şişkinlik olmadı. Uykusu olduğu halde uyumamak için direniyodu. Bide gece uyku arasında çığlık atarak ağlamaya başlıyodu.