BirAnneBirBebekkkKk Herb..life anlamissinizdir kullanan varmi guzel anneler sutunuzde herhangi bir azalma oldu mu ?
CanselK BirAnneBirBebekkkKk Bıraktığın an geri alıyorsun kiloları. Kuzenim kullandı güzel kilo verdi ama bıraktığı gibi geri almaya başladı
Mucizeemmmmm BirAnneBirBebekkkKk valla canım çok işe yarıyor kaynanam üye satıyor eltim doğumdan sonra içti baya baya verdi cevremdekiler kullandı etkisini görüş baya öneririm çayla alovera suyunu karışmıyoruz biz ama ben yeni doğurduğum için içmiyorum bebiş büyüsün biraz öyle başlıyacama daha bebişim 1 ay 15 günlük
Babybloom BirAnneBirBebekkkKk yahu bu tarz destekler tek başına kilo verdirse alın kullanın tabi ama zaten bunu kullanmadan da diyetine dikkat eder spor yaparsan kilo veriliyor. Gelmeyin şunların oyununa sağlık böyle değersiz mi?
BirAnneBirBebekkkKk CanselK birakinca almasi normal eskisi gibi hrseyi yemeye başlamıştır tabi eskisi gibi olur
Paramedicc CanselK öğün yerne içiyorlar değil mi onu. Örneğin kahvaltı yerine herhangi bişeye karıştırıp içiyorlar
CanselK BirAnneBirBebekkkKk Vallaha hiçte eskisi gibi yemiyordu. Öğün olarak maması var onu bıraktığın zaman bütün denge bozuluyor
CanselK Paramedicc evet sanırım öyle, manası var öğün olarak onu yiyordu. Böyle şeyler tek başına maalesef işe yaramıyor spor ve diyet ile desteklersen kalıcı kilo kaybı yaşarsın. Ee ben diyet yapıp aç kalacaksam zaten içmeme gerek yok
Paramedicc CanselK evet bi kere bende denemiştim iki gün dayanabildim o kadar aç kalbilsem zaten zatıf olurdum. Acaba ben mi yanlış kullanmıştım siye merak ettim. Hiçte tokluk hissi vermiyordu yani
Blackcloud Mucizeemmmmm Çayla aloevera suyunu mu karıştırıyorsunuz anlayamadım, bende almayı düşünüyorumda ondan sordum?
Mucizeemmmmm BirAnneBirBebekkkKk eltim 5 aylıkta başladı uyku süresi uzun zaten bizimki Daha uzun süre uyuyor küçük diye ondan içmiyorum ama büyüdükçe uyuma süresi azalacak nasılsa etki etmez
Mucizeemmmmm Blackcloud aynen canım çayla alovera suyunu karıştırıyorum ama benim bebe daha küçük kafein içinde olduğundan gaz yapar bide uykusuzluk ondan bekliyorum biraz büyüsün sizin bebe kaç aylık