Sultanss Ramazan yaklaşıyor anneler bebeğim 7ay 10 günlük emziriyorum ve oruç tutmak istiyorum.Geçen Ramazan da hamileliğime denk geldi tutamadım Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ? Nasıl beslenilmeli bu süreçte?
sutlukahve07 Sultanss eğer bebeğiniz ek gıdaya geçtiyse oruç tutabilirsiniz bence benimki 3 aylık ben bu sene tutamıycam.
Aysnr0507 Sultanss açıkçası bir deneyimim yok bebeğim 5 aylık ve tutmayı düşünüyorum. İnşallah bir sorun olmaz. Geçen sene de 3 aylık hamileydim tamamını tutmuştum
Selimhan Sultanss oğlum şu an 26 aylık ama 2 sene önce 2 aylıkken tutmuştum hiç zorlanmadan ama etrafın lafına baktım 10 günden sonra bıraktım çok pişmanım tutmadigim için. Sizin çocuğunuz daha büyük ek gıdaya gectiyseniz çok zorlamaz sahurda ve iftarda yeterli dengeli beslenirseniz zorlanmazsiniz
rabiasuleyman Benim kizim 7 19 gűnlűk gecen yilda hamileyken oruç tutum bu yılda Allah sizin verirse tutacam
cikolatali_waffle 10 aylık bebeğim tutacağım inşaAllah ek gıda aldıkları için çok sıkıntı olacağını sanmıyorum.