___1Prensannesi___ Kızlar ilk doğduğunda yapıldı su olabilir sol kulakta denildi 35 günlük iken tekrarladik yine sol dan geçmedi emzirirken baktılar … Gelecek hafta tekrar var 😔 böyle olup geçen varmı kapı vs çarptığında tepki veriyor
nur-nr_123 ___1Prensannesi___ 3 dede kaldık canm arastirmaya sevk edildi detaylı cihaza bağladık ve geçtik 😊
squirtle ___1Prensannesi___ canm abr testi yaparlar o hiç can acıtan bi test değil kulağına prob takarlar orda tam anlaşılır☺️
Melisa59 ___1Prensannesi___ Allah’ın izniyle geçer bizim de ilkinde soldan geçti sağda geçmedi ama dedi yapan kişi kulağını şapkayla ortmeyin su olabilir içinde ikinciye geldi denemye çalıştı ama bebek yine hareketlendi baya ugrasti sabırla geçti 2 Çi de bebek tam uykudamydi yapılırken nefes alışı bile etkiliyor çünki. Bide bize dedi ilkinde geçmedi ya istersenjz detaylıya gidin şuan bir sorun yok ama aklınıza takılırsa dedi araştırma yapılmış sağlık bakanlığı tarafindn hamileyken anne troit ilacı birde birşey daha dedi onu kullanılan annlerin olabiliyormuş bebeklerinde sen kullandin mi canim triot ilaci
___1Prensannesi___ nur-nr_123 Canım sağda direk ibre yükseldi solda hep mavi genelde aynı hizada gitti
nur-nr_123 ___1Prensannesi___ sen onlara takılma cnm bnde senin gibi yapıyordum sen bebeği güzel yıka sonra sağa ve sola yatır dönüşümlü
___1Prensannesi___ Melisa59 hayır canım ben covid geçirdim o yüzden korkuyorum …. Ateşli hastalık dedi gerçi ben hiç ateslendigimi gormedim elimi yüzüme götürürdun hep buz gibiydi üşüsem bile
___1Prensannesi___ squirtle Ciddimisin tek kulağın duymaması gibi bir durum olabilir mi sence canım kapı çarpsa vs uyurken korkuyor seslere tepki veriyor böyle bir durum söz konusu olabilir mi ? Birde ben emzirrken yaptı testi o başına gelen demir çubuk arada oynuyor yada kalkıyordu havaya bu etkiler mi sonucu
squirtle ___1Prensannesi___ canm etkileyebilir ama odyolog onu fark eder zaten.. tabi tek taraflı işitme kaybıda mümkün .. işitme kaynının dereceleri vardır canım çok hafif derecede kayıplı bir bebek kapı vs sese döner ama kısık sesleri kaçırır ve bebek için dil gelişimi için o hafif derecede işitme kaybı bile çok çok önemlidir.. inşallah bebeğinizde birşey çıkmaz🙏🏻🥰lütfen ihmal etmeyin
Hicranmry ___1Prensannesi___ bizde geçmedik ilk gittiğimizde sezaryen doğum 40+3. Haftada doğum oldu kulağında sıvı kalmış olabilir dediler 15 gün sonra tekrar randevu verdiler o 15 gün bana 15 yıl gibi geldi çok korkuyordum hiç geçmedi günler ama gittik çok şükür geçti testi canım canını sıkma geçer inşallah
Linam6868 ___1Prensannesi___ Biz koranadan once gitmiştik doğduğundan beri soldan geçemedi sonra başka hastaneye götürdük orda Bera testi istediler ve gün veriyorlar hangi gün uygunsa sonra kızım baya uykusuz kaldı o gün 1 saat uyması gerekiyormuş(sağ kulağı %95 duyuyormuş sol kulağı %10 dedi ) hiç uyanmadan tabi o zamanlar 6 veya 7 aylıktı bu ay yine götürdük yine Bera testi istediler(pandemiden dolayı gidememistik o zaman) her iki kulağı da duyuyordur insaAllah iki kulağına da baktı zarları sağlam dedi içimiz biraz da olsa rahatladı ayın 22 sinde randevumuz var insaAllah o zaman içimiz tamamen rahatlar