Haziran98 Kızlar ya emziriyorum zayıflamak istiyorum eski ben olsa çoktan istediği hedefe ulaşmıştı ama yok yani bir gaz bir arkadaş arıyorum sürekli kilom 64 boyum 1.58 napsam ne etsem bilemedin yaa
memonunannesi Haziran98 boyum 1.60 kilom 70 🥲 58 ile hamile kalmıştım. 50 günlük anneyim. Benimde zayıflamam lazım. Ama tatlıya dur diyemiyorum.
anneoldumkiben Haziran98 ben de sıkıldım göbeğimden 🙄 gebelik şekerim vardı çok iyi diyet yaptm 3 ay. Emzirmede sınırsız yeme içme derken şimdi hamilelikte almadığım kiloları aldım :(
Ceyo0666 Haziran98 bende diyetteyim 3 hafta olcak pazartesi bacaklarım.felan sıklaştı az yiyorum hindistan cevizi yağıyla türk kahvesi içtim 15 gün baya iştahını kesti bol da şu içiyorum şükür etkilemedi sütü bide leslie yapıyorum 30 dk henüz tartılmadım cumartesi tartilicam insalah ☺
Haziran98 memonunannesi bende 84 doğuma girmiştim canım pek bir çaba sarf etmeden 65 düştüm 4 ayda ama şuan takıldım önemsiyorum sürekli bişeyler yemek istiyorum
Haziran98 Blablas aynen aynıyız ya bazılarına göre az bir kilodur belki 64-65 ama bu boylarda olan insanlar birbirlerini daha iyi anlar
anneoldumkiben Haziran98 tatlı ve ekmeği az yesek olur gibi. ben gebelikte şekerli diye meyveyi bile çok sınırlı yiyiyordm. Aşırı etkiliyor bacaklarım bile zayıflamıştı. Motive olalm💪
Eymen03 mltmkrkl boğazımızı tutsak gider aslında 🤦🏻♀️ Pazartesi den itibaren aralıklı oruça başlıcam yaza bişey kalmadı 🤦🏻♀️