Musabomerveannesi nnarcicegi merhaba bende baby plus holiday kanguru var é bebekten 160 liraya almıştım sivas merkez é bebek magazasindan oğlum sevmediği için satmak istiyorum düşünürseniz 130 tl ye verebilirim
Musabomerveannesi nnarcicegi bü adada evde deneme amaçlı 10_-20 saniye kullandim oğlum aglayinca hemen çıkarmak zorunda kaldım
Rabiays nnarcicegi bendede baybplus holiday kanguru var 1kere denemek için kullanıldı kutulu eksiksiz 0 170ealdım100e veririm dolap uygulamasındada gönderirim kargo 4tl ye gelir
Secilyurttss nnarcicegi bondigo marka oyun halısı satıyorum bir oyuncagı eksik ama yenisi alınıp takılabilir temiz sıfırı 180 TL suan 70 TL ye veriyorum gardıropstan gönderirim kargo ücreti 4-5 TL falan olur
Ballilokmaayse nnarcicegi canım bende chicconun kangurusu var 140 liraya almıştım 60 liraya satıyorum temizdir evde kullandım sayılı bebeğim sevmedi
Aycaelifdfne nnarcicegi oyun halisi indirimde 50tl vardi ebebkteydi sanrm oyle bse dsuneblrsn ikinci el yerine
Ozge_AyazEfee Ozge_AyazEfee özelliklerine bakarsanız hoşunuza gidecektir 🤗 hareketli araba özelliği var ve bu göz koordinasyonunu geliştirmesine çok yardımcı oluyor. Halısı da diğer Halılara oranla gayet geniş bence 🤗 @nnarcicegi
Lliya Ozge_AyazEfee ben inceledim çok güzel bi oyun halısı gerçekten piyasadakilere göre çok iyi almamış olsam mutlaka alırdım bunu özge hanımcım 🙈☺️😘♥️