nerminbal Kızlar merhaba yarın bebeğim 1 aylık olacak 30. Gün kalça ultrasonu ve göz muayenesi olcak demişti doktor siz 1 ayında mı yaptırdınız ?
2021 nerminbal Kalça ultrasonu 2 aylıkken yaptırdılar bize. Göz için bebeğim doğarken gözünün beyazında kan toplanmıştı onun için gitmiştik oda doğumum zor olduğu için olmuş. Yani onun dışında hiç gitmedik onlarda gelin demediler.
Cancan-13-03 nerminbal bize 45 günlükken yaptırmamızı söylediler kalça ve göz için 26 günlüğüz günümüzün gelmesini bekliyoruz
Bebegimmete 2021 benim de doğumum zor olmuştu aynı şekilde gözünün beyazında kan vardı sizin peki popo kenarlarında morluk var mo bebeğinizin oda normal dedi çocuk doktorumuz☺️
Sevdamavi nerminbal tam birinci ayı doldugu gün götürdüm canım gözle, kalça için sonra cocuk doktoru baktı en son
Ozgealpm nerminbal işitme ve tiroit testi de yaptırın. Bebeğimin tiroit yüksekmiş meğer orda öğrendim
ayseberilinannesi nerminbal kalçayı 2.ayda gözü de 3.ayda yaptırdık biz bize verilen kağıtta öyle yazıyodu
Araslina ayseberilinannesi bizimde öyle 1 ay işitme 2. Ay kalça 3.ay göz hatta 2.ay kontrolüne bugğn gittik