EMINARDAM Kızlar sürekli aynı sorunu yaşıyorum ne kullansam da fayda etmedi krem kullanıyorum bitince tekrar başlıyor başına gelip sununla geçer diyebileceginz bir yöntem var mi artık yürüyemez hale geldim pisikten yardım edin lütfen
cokgezenti_30 EMINARDAM kuru tutmalısın sürekli bir de arko krem işe yarıyor annemden biliyorum geçmiş olsun
Pnravc EMINARDAM pişik olduğuna emin misin canım mantar yada başka bişey de olabilir eğer pişiksede hergün çamaşırını değiştir kullandığın pedler yada peçetelerde yapabilir parfümlü tuvalet kağıdı kullanma ve iç çamaşırlarını ütüle bakteriler ölsün özellikle ağ kısımlarını
Pepito EMINARDAM sormasi ayip nerenizde oluyor ona gore onerecegim seyler var da. Bacakla genital bolge bir degil yani
EMINARDAM Aşırı yanma hissi var iki gün geçse üçüncü gün yine başlıyor acıdan duramiyorum çok feci yanıyor
Feyyyzza EMINARDAM Pudra degil sakın kullanma. Nişasta sür. Araştır biraz demek istedigimi anlicaksin
Nohutannesi EMINARDAM bebek için kesinlikle kullanmayın. Onun olduğu ortamda kendinize de kullanmayın. Hatta mümkünse hiç kullanmayın. Ciğerlere kaçabiliyor pudra
EMINARDAM Feyyyzza fark eder mi hangi nisasta oldugu mısır var evde nisasta olarak bide m sıklıkla surmeliyim
Echche Bepanthol iyi geliyor. Bide kısa penye tayt giy bacak aranı kapatan dize kadar oluyor ya. Bacak aran birbirine surtmez o zaman. Ben yazın hep giyiyorum elbise altına kilo olunca bacaklar birbirine sürtuyor maalesef 😪😪
Pepito EMINARDAM her wcden sonra yikayip guzelce kurulayin. 5 gun boyunca gunde 2 kere trosyd ile oksizinci karistirip surun. Bu karisim 2 kere gunde unutmayin. Sabah aksam. Gun icinde diger her wc sonrasi zamanlarda da hep oksizinci sade olarak surun. İnsallah gecicektir
Feyyyzza EMINARDAM her tuvaletten sonra yıka ve nişasta sür fark etmez hangisi oldugu. Kuru tutsun. Pudrada çok katkı maddesi var. Nişasta Pudra görevi görüyor. Dua edersin bana inşallah geçerde