Songena19 1yaşında bebeğim var ve biraz önce test yaptım hafif belirgin 2.çizgi çıktı ve adetim 4gün gecikti ya gerçekten hamilemiyimdir acaba
Muhasebeciana Songena19 hafif silik cizgi ciktiysa hamilesinizdir hayirli olsun bende kizimi o sekilde ogrenmistim emin olmak icin hemen hastaneye gidip kan testi vermistim ve var olduguna emin olmustum yinede kan verin isterseniz
Mom88 Songena19 ozaman daha yenidir hamilesiniz 😊 ya benim de 4 gündür gecikti bakalım ama geri çekilme yoluyla korunuyoruz eşim diyo yok ya hamile değilsindir ben kendimden eminim ama bakalım ilk defa adetim gecikti
Mihribangulmezz Benimde öyle olmuştu hamile olduğumu öğrenmiştim içinizin tam rahat etmesi için bir kan testi yaptırın isterseniz
Elifdurununannesi Songena19 niye kötü yanı olsun ne güzel Rabbim sağlıkla doğmasını nasıp etsin kudretinden sual olmaz Allahim nasip etmiş sana Allah hayırlı evlat etsin 😊
Songena19 Ayy inşallah yoktur yaaa hiç hazır değilim ama herşeyin hayırlısı herşey allahtan ne diyelim
Songena19 Mom88 benimde ara ara gecikiyordu aynı şekilde korunuyoruz bizde ama silik çıkınca içim rahat etmedi yarın kan vericem
Songena19 Elifdurununannesi 1yaşındaki kızım çok huysuz bir bebek ikinci bebekte olursa ikisinede iyi ve yeterli olamam korkusu var