Prenses39 Rutin 9 aylık aşımız var menenjit aşısını da 9 aylıkken yaptıracağız ikisini aynı anda mı yaptırdınız yoksa arayla mı yaptırdınız
Woody Prenses39 9. Ay aşısı ek doz oldugu için yaptırmadık Doktor evden Çıkmıyorsunuz çok gerek yok dedi. Yaptırılırsa aynı gün olması gerekiyormyş
burcu1234 Prenses39 10 gün ara ile oldu. Sağlık ocağı ebesi öyle yapalım ağır olmasın demişti. Peki devam dozlarını ne şekilde önerdi doktorunuz. A tipi b tibi hangi aylar olacak
Ayseecm Prenses39 Canım ben 8 aylıkken menenjit yaptırdım 9 da normal aşısı var diye doktorum 1 ay ara olsun demişti
Prenses39 Woody ikisi Aynı anda beraber mi yapılması gerekiyor yani bizim 9 aylık aşımız var menenjitle ikisini bir yaptırabiliriz yani doktor mu söyledi size
Prenses39 burcu1234 ben doktora bugün soracağım ama bir doktorun videosunu izledim orda iki doz 9 ve 12 ayda diyor bugün doktora soracağım
Prenses39 burcu1234 YouTube de Osman gönülal diye doktorun videosu var gayet güzel anlatmış izleyin isterseniz aylara göre değişiyor çünkü