Gelincik06 Eşimin dalga konusu oldum ben kimsenin evinde görmedim diyor gülüyor ben de sürekli gelen soruyor diye dekoratif tabelalarda almak istiyorum ne dersiniz tamam sor dedi bakalım buraya iddiaya girdik 😅😀
Ygtakn Gelincik06 bence cok iyi fikir benim evimde var artık kimse sormuyor ve güzel bi aksesuar olarak duruyor
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Gelincik06 Evet alabilirsiniz özellikle yan yana odalar kapılsr aynıysa şaşırabiliyorlar bende düşünüyorum almayı. 😂
Mom727373 Gelincik06 ben çok seviyorum gayet hoş. Sonuçta ok işaretiyle göstermeyecek ki kapının yanında veya üzerinde asılı duracak süs için olduğu belli
Bebegimm1 Gelincik06 tuvalete gidicegi zaman nerde diye sorduklarinda kapıda yazıyor mu dicez 🤭🤭 ben kimsede gormedim ama nette gormustum guzel dekoratif olanlardan yapilip koyulabilir abest durmaz ☺
Miniklord Gelincik06 ben de English homedan ilk evlendiğim de 3-4 sene önce almıştım 😂😂😂 biraz taktım kapıya sonra çok saçma geldi kaldırdım şuan nerde olduğunu bile bilmiyorum çöptedir belki😂
ikizbabymom Gelincik06 bana hediye gelmişti eltimde ben görmeden takmış her gören dalga geçiyo iyi bi fikir olduğunu sanmıyorum😬