ufuk0505 Ya yeter gerçekten her elime aldığımda çocuk korkuyor artık reklam koyacaksanızda sessiz koyun emzirirken uyuturken girip bişeyler okumak istiyorum her seferinde aynı şey biraz düşünceli olunabilir bence ya
iki_prens_annesi_ ufuk0505 ben çözümü tamamen sesini kisarak buldum aniden reklam cikarsa diye korkumdan iyice kısıyorum sonra Emziriyorum veya salliyorum
Mom091 ufuk0505 medya sesini kısın uygulamaya girerken. Yada tarayıcıdan girin o zaman reklam çıkmıyor💐
Mom070 ufuk0505 Telefonu sessiz alıp yandan da sesi iyice kısmak zor olmamalı. 2.5 senedir bu uygulamayı kullanıyorum kendim açmadan hiç sesli reklama denk gelmedim.
Zeyna_ Mom070 çocuğunuz beyaz gürültü gibi bir sesle uyumuyor sanırım o sebeple bu kadar gereksiz sert bir yorum.
ufuk0505 Mom070 ya evet o kadar dertsiz tasasız insanlaızki o an unutuyoruz işte napalım kusura bakmayın siz öyle yaparsınız
Mom070 Zeyna_ Reklam çıkınca beyaz gürültünün sesi kısılıyor reklamın sesi çıkmıyor reklamı kapatınca beyaz gürültü açılıyor kendisi. Yani çocuğu uyandıracak bir sesle karşılaşmadım.