esraesma Feryal_113 Ben çok memnunum başta normal kullandık 2 aydır bio natural olanını kullanıyorum daha güzel yumuşacık hemde
SAREyvz Feryal_113 kızıma doğduğundan beri prima, molfix, sleepy kullandım üçünden de çok memnun kaldım, ne sızdırma ne pişik olmadı hiç birinde 👍🏻
Abf Feryal_113 elimde 3 paket 2 numara sleepy bez var, sızdırdığı için kullanamıyorum, bugün a 101 den evy baby indirimi var onu aldım deniycem
Evrenvezeynep Ben dogdugundan beri sleepy kullaniyordum ama pandemi ve bez fiyatlarindan dolayi A101 bezi soffia kullanmaya basladim. Bu bez meselese bebegin cildiyle alakalı. Ben memnundum ama baska bi anne memnun olmayabilir. Tamamiyle bezi bebek cildi seçiyor.
Ozyyse 2 buçuk aylık bebeğim prima premium care kullanıyoruz memnunuz. Yani daha doğrusu başka bez henüz kullanmadığım için kıyas yapamayacağım sanırım.
AnnelikTadi @Feryal_113 ben 3 numaraya kadar sleepy kullandım, lastik izi ve sızıntıdan dolayı evy baby e geçtim. Memnunum😇
neslihan-87 Feryal_113 evet bizde molfix kullanıyorduk 6 buçuk aylık 1 hafta oldu sleepye geçtik memnunuz