Fatmaaydn Selamlar anneler 24 günlük bir bebeğim var sürekli memede uyumak istiyor normal olarak hiç uyuyamıyorum meme vermeyince durmuyor ağlıyor ne yapabilirim tecrübeli annelerden bilgi almak istiyorum
sedasnglr93 Fatmaaydn bizimkide memede uyuyor tek problemim benimde gazını çıkartmak için omzuma alınca uyanıyor gazını çıkartmazsak kusuyor 🤷🏼♀️ ona bi çare bulamadım
Mirelkusveannesi Fatmaaydn ama daha çok küçük kokunuzu arıyordur. 4 aylık olmak üzere bizimki o da memede uyuyor yavaş yavaş uyku eğitimine başlayacağım ben de. İlk 3 ay özellikle çok önemli güvenli bağlanma için. Çok yorucu biliyorum ama azcık sabır annesi 🌸💗
Uzymom sedasnglr93 bende aynı durumdaydım uyanıyodu hemen sonra ayağa kalkıp geziniyodum pış pış yaparak gazını çıkartmaya çalışıyodum öyle uyanmıyodu
2kezanneoldu Fatmaaydn benim bebeğimde 24 günlük emziriyorum sonra gazını çıkarıp ayağıma yatırıyorum çok hafif sallıyorum uyuyor sallanmak istemezse kucağımda pış pışlayarak uyutuyorum her çocuğun HUYU farklı
Bernagktas Fatmaaydn benim bebişte ilk 3 ay kadar memede uyuyordu şimdi 5 buçuk aylık olduk mama+meme gittiğimiz için bazen memede uyuyor😊 nasıl uyumak isterlerse öyle uyusunlar bence🙂