Nadiye Kızlar bebeklerin saçlarını zaman kesilir? Böyle kel yapacak kadar kısa kestirsem ne olur? Bıngıldağına zarar gelir mi? Oğlum 5 aylık
Nadiye Gzderdem Çok biçimsiz saçları oldu arkası kel gibi önü uzun. Arkasında sürekli düğüm oluyor. O yüzden kestirmek istedim
Oaoa Deletedmom115 peki kestikten sonra tekrar dökülme oldu mu yoksa kesildiği gibi uzamaya devam mı etti canım
Yasey Mrvee00 ne Zaman sürede çıkıyor bende sıfıra vurmayı düşünüyorum zaten dökülüyor kel kaldı belki gür cikar
Oaoa Deletedmom115 anladım canım biz de 7.gün kestirdik o ilk saçını kestirdikten sonra çıkan saçlar daha dökülmez sanıyordum ben.sizin 7.günden sonra ne zaman dökülmeler bitip kendi saçı çıkmaya başladı
Mmmxray Kesenler nasıl kestiniz makinA ile mi eşim kesmek istiyor bıngıldağına zarar verir diye korkuyorum 45 günlük bebeğim
betuloflu Nadiye normal de peygamberimizin sunneti 7 gunde ama biz kaynanama uyduk oyuzden hicri yilbasinda kesti 2 bucuk aylikken once makineye vurduk sonra tamamen kestik hatta kayinvalidem kesti cok sukur simdi yaza kadar uzuyor😂