Ocakannesii Kızlar merhaba 3 ay 7 günlük bebeğim iki haftadır nerdeyse sürekli salya akıyor ağzından nedeni nedir normal mi doktor kontrolümüze var daha size sormak istedim🙏🏻
Mammerve Ocakannesii çok normal ağız mukozası yeni ortama hazırlanıyor dişlere hazırlık bizimde 2 aylıkken başlamıştı şelale gibi akıyordu
biregesevdasi Ocakannesii ayy canım çok normal bizimde o zamanlarda başlamıştı şuan 5 aylık ve şelale gibi akıyor🤩🤩
AysunKerem Kinginthenorth benim oğlum 2 ay 5 günlük salya akıtmaya başladı genelde 3 aylıkken başlarmış doktor normal dedi diş hazırlığı yapıyor vücudu dedi hatta kakası mukuslu olabilir korkma salyasını yuttuğu için dedi
Ocakannesii Kinginthenorth Bende erken mi çıkarıcak falan diye düşündüm baya akıyor yani çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için🤗
Ocakannesii AysunKerem Bazen mukus oluyor kakasında cok nadir ondan demekki salyamız baya var heryerimiz su gibi oluyor 😄
Derin282021 AysunKerem benim kziimda 2 ay 10 gunluk hep köpük köpük ağzi tükürük biriktiriyor sizinde oyle.mi
Ocakannesii Mammerve Off cidden valla thsrtlerimin omuz kısımları kendi kolları falan hep ıslanıyor sürekli salyalı bu aralar dis mi erken cıkarcak falan diyordum kendi kendime ama hazırlıkmış demekki çokk teşekkür ettim🤗😊