dehsetulvahset Kizceler oglum 7 aylik brokoli corbasi yapsam olur mu…. tarifim de su havuc ve brokoliyi hafif suda haslicam iyice icine zeytinyagi koycam cok az da yulaf unu koyarim kivam alsin die nasil versem guzel olur mu boyle
Babybloom dehsetulvahset bebeğiniz gazlı bebek değilse 6da bile başlanır. Çorbayı çok sulu vermeyin ama yine mama kıvamında olsun
KubrAyhanYigit Benim oğlumda 6ay 18 günlük 2gun önce ve dün verdim kaşıkla içmedi kaseyi dikince içti ilk gün ama dün içmedi 😂
dehsetulvahset turansmom ya evet iste internette 8 ay yaziyo ama arkadaslarim vermis bilemedim evde de var versem.mi acaba dedim
Babybloom dehsetulvahset benim doktorum bebek gazlı olmadığı için başlayabilirsin demişti. Karnı bahar da aynı şekilde
KubrAyhanYigit dehsetulvahset ben Instagram da bikac ekgida sayfası takip ediyorum orda gördüm denedim sorun olmadı şükür
CanselK dehsetulvahset gazlı bir bebek değilse problem olacağını sanmıyorum. İlk Sefer yaptığımda brokoliyi ayrı havuç ve patatesi ayrı bi tencerede haşlamıştım. Sonra brokolinin suyunu döküp havuçların içine koymuştum o yüzden hiç gaz falan yapmadı
Duyulurum dehsetulvahset yedi aylıkken vermeye başladım. Tarifinize soğan sarımsak da ekmenizi öneririm lezzetli oluyor. Benim ilk yaptığım çorbaları oğlum hiç içmezdi sogan sarımsak ekleyince vardı tadına. Kıvamı da ben sebze püresi gibi yapıyorum ne çok katı ne çok sıvı