1milyonbaloncuk Aselinannesi0655 evet kızımı kontrollere götürüyorum Dr.Aysun kara uzun memnunum gayet güzel ilgileniyor
Hayalims Aselinannesi0655 göz ve kalça ayrı bakılıyor kalça için ileri bi tarih veriliyor göz muayenesi ilk aysa zaten yeni doğan bölümünde bakılıyor kalça için çocuk hastanesi radyoloji ilgileniyor
Aselinannesi0655 1milyonbaloncuk canım testler için nasıl randevu alıyorsun mesela ben göz ve kalça için önce doktora mı alıcam
1milyonbaloncuk Aselinannesi0655 Mhrs yi ara arkadaşın dediği gibi onlar söylerler ama bildiğim kadarıyla göz için ayrı randevu oluşturman lazım
Aselinannesi0655 1milyonbaloncuk Canım aradım 182’yi önce doktora randevu almamı söylediler doktorun bizi göz ve kalça için yönlendirecekğini söylediler
Hayalims Aselinannesi0655 göz için biz 30 günlükken gittik yenidoğan da bakıldı kalça için gittik 2 hafta önce çocuk bölümüne doluluk olduğu için ileri bi tarihe atıldı ordan randevu verildi yani
kerimannesi Yasmin0619 ooo cok gec kalmissiniz hmn yeni dogan unitesine gidin 2 ayda kalca cikligina bakiyorlar
kerimannesi Yasmin0619 valla biz 20 gunlukken gittik baktilar erkek tehsiz onemli bnce biran once gidin
Hayalims Yasmin0619 normal çocuk doktoruna randevu alıyorsunuz o ultorosona yönlendiriyor yer varsa çekiyorlar yoksa ıleri bi tarihe randevu veriyorlar