Derin282021 2 ay 10 gunluk kızim gunduz hic uyumuyor uykuya dalamiyor surekli memede durmak istiyor uyutup yatrdigimda 15_20 dk max bu normal mi buyudukce duzene girer mi bu sekilde oda bende cok yoruluyorum ,
Alfaabetaa Derin282021 benimkide öylee 2 ay 3 günlük. Bugün aşı oldu uyuyorr aşıdan dolayı uyku yaptı sanırım ama normalde dediğin gibi memede uyuyor sadece koyunca 10 15 dk sonra uyanıyor
Duygusuz Derin282021 aynen bizimde gündüz öyle 49 günlük bebegim gündüz hiç 1 saat sürmüyor uykusu cok uykusu oluyo ama dalamıyo Bi türlü
AysunKerem Derin282021 2 ay 5 günlük benimki doğduğundan beri gündüzleri hiç uyumadı. 2 saat uyutmaya çalışıyorum 10 dk sonra uyanıyor.bütün günüm onu uyutmaya çalışmakla geçiyor.
Umayala 2 ay 10 günlük bebeğim gündüz uyumuyor benimde memede uyuyor gibi yatağa koyuyorum en fazla 10 dakika sonra kalkıyor. Nasıl uyutucaz artık şaşıyorum uykudan gözleri kspaniyo mizmizlaniyo ama yok 🙂
Civcivimm_ Benimde ilk ay sadece oyleydi suan mesela 2 saat uyuyo kalkinca da 1 saat uyanik tutmaya çalışıyorum uyumasina izin vermiyorum masajlar yapıyorum konuşuyorum iyicene yorulunca gözlerini ovusturuyo sonra uykuya geçiyor ee tabi 1 saat resmen besik saliyorum😂😂😂
Minnossareannesi Derin282021 Aynı böyleydi kızım şuan 5 ay 14 günlük hala gündüz uykusunu sevmiyor max yarım saat uyur. Yapacak birşey yok 🥲 ama büyüdükçe zaman daha çabuk geçiyor
Fatma66 Derin282021 bizimde o şekilde gece uykusu güzel ama gündüz neredeyse gün boyu ayakta neden acep?