DurununAnnesi12 Annekizz tavsiye 3-4 litre su tüketmek bende de vardı tekrarlanmaması için günde 3L su tüketiyorum
Rabis5334 Annekizz Annekizz Ahhhh dayanılmayacak kadar şiddetli 5 aylk hamileyken döktüm Allah’ım yerlerde yuvarlaniyodum o nasıl bir ağrı kactane serum yedimde tık etmedi mide bulantıları Allah’ım..Rabbim kolaylk versin
bgmarik Annekizz hamileliğim boyunca döktüm o acıyı sancıyı iyi bilirim.Çok geçmiş olsun.Bol bol su tüketin rabbim kolaylık versin🤲🏻
Annekizz Rabis5334 Vallahi sorma kızım var 2 aylık emzirdiğim için serum vermedi bana çok kötüyüm hala 😢
bgmarik Annekizz benim 5 ay sürdü 😞O kadar su içmeme rağmen.Aslında aktarda satılan bir içecek var adını hatırlamıyorum annem ondan içiyordu ama emziren ve hamile içemiyor.
DurununAnnesi12 benimde öyle ama mecbur içiyorum benim doğuştan beri varmış gitmiyorda bol su ve her gün iç çamaşırını değiştir
Annekizz Rabis5334 Ağrı kesici iğne verdi ama sadece akşama kadar idare etti akşam yine başladı gece biraz hafifledi ama bugün yine var 😣 Serum vermedi emzirdiğimi söyleyince