Eesay Mom064 valla tavuk var dolapta şiş buldum az önce😂 tavuğu soslayıp şişe geçirip fırına atarım üşenmezsem. Üşenirsem tavuğu direk fırına atarım, yanına bulgur pilavı yaparım. Yani inşallah yaparım😂
Agustosbocegi Mom064 bende arayış içinde olanlardanım 🙈 Sebzeli Bulgur pilavı kesin varda yani kolay pratik şeyler arıyorum 🙈😂😂
MutluMommy Mom064 ayran çorbası biber dolması turşu falanda koyarım yeter çok bileeee kolum bile kalkmıyoreee
Adeviyee Mom064 haftalık makarna hakkımı kullanıyorum 😂 ama basit olmasın diye kıyma dolduracağım içine üstüne de sos
E_saryaninannesi Mom064 eşim şehir dışında geç gelecek yemek istemez ben de dedikodu menüsü yapacağım Kısır - kek - çay 😁 belki bir de karışık kızartma yaparım
Ebruli101 Mom064 dünden bulgur pilavı vardı etli nohut cacık yaptım eşim öğlene geldi 😁 pilav bitti nohutla cacık kaldı 😂 Akşama pirinç yapıyım mi dedim yok dedi 😂 öyle bi gün işte 😂
Dgndrmz Mom064 yemek yapasım tuttu diyince dikkatimi çekti canım merakımı maruz gör pek yemek yapmıyo musun acaba? Patlıcan musakka pilav çorba salata var bugün bizim menüdede
Mom064 Dgndrmz eşim geç geldiği için karnı tok oluyor genelde haftanın 3-4günü yemek yaparım sulu olarak yani normalde cay yanına bisi yer kendileri bugunde canım sulu yemek istedş ondan öyle dedim kuzum😂