makarnadelisi Kızım tam 8 aylık 3 gündr srekli başını sağa sola sallıyor nedeni nedir acaba bu durumu yaşayan varmı aranızda
Gunes55 makarnadelisi 10 aylik hayir der gibi salliyor. Taklit bence. Herhangi bi nedenden oldugunu dusunmuyorum
nneslihan makarnadelisi 7,5 aylıkken başlamıştı kafasını sallama hareketi, gittikçe çok hızlı saklamaya başladı şuan 9 ay 16 günlük sallamıyor kafasını 🌸 Çoğunlukla sağa sola sallıyordu kafasını, bazende öne arkaya doğru ama yapmıyor artık
Tospikannesiii makarnadelisi canım endişe etme bizimkide 8 aylık yeni yeni şeyler öğreniyor iki gündür kafasını sağa sola sallıyor bide ben yaptım karşısında aaaaaaa diyerek sağa sola sallamaya başladım aynısını yapıyor 😅 başka bir durum dikkatini çekmediyse sıkıntı yoktur
Mutlubebis makarnadelisi o aylarda aynısını yaşadık ve çok endişelenmiştim videolarını falan çekmiştim doktoruna göstereceğim diye :) normalmiş kendiliğinden bıraktı bir süre sonra
Rabiaahmetmirac Bizimki de 8 aylıkken başını saga sola sallıuordu bende çok endişelenmiştim taklit ediyordur sizi bizimki 9 aylık oldu unuttu bile :)