bbosphorussss Tavuk suyu & horoz suyu farkediyor mu bebeklere veririken. Bizim tavuk ve horozlarımız var ama eşim ısrarla horoz kesebiliriz onla tavuk suyu yaparsın diyor ama hiç yakından uzaktan alakam olmadığı bi konu olduğu için garip geldi? 🙄
Wolverine bbosphorussss ben tavuk koroz kaz ve kemik suyu hepsinden yapıyorum. İlikli kemik suyu da çok faydali✓
Mom077 bbosphorussss Ay gülme geldi birden tavuk suyu horoz suyu diye yazınca istem sizce kusura bakma nolur 😁🙏 Yok olmaz merak etme yedire bilirsin oda kanatlı sonuçta ben yediriyorum iki cinsin suyunu kaynatıp bi sıkıntı olmuyo
BeautifulMother1 bbosphorussss yaa bunu bende sağlık ocağındaki hemşireye sordum yok kız farketmez ver dedi orda bir kahkaha atmıştık 😂😂eşimde nerde tuhaf soru varsa sen soruyorsun der hep 😂😂 afiyet olsun şimdiden
bbosphorussss Wolverine ilikli kemik suyu yaptım. Dolabımda mevcut ama hem kendimize hem de bebişe kullanmak için tavuk suyu yapmak istedim.ben de deniyeyim öyleyse ☺️ bu cevabı duyacağımı tahmin ediyordum ama yine de bi soru işareti işte ☺️🙏🏻
bbosphorussss Mom077 normalde tavuk, horoz, et tüketen biri değilim. Daha doğrusu değildim. Hamileliğimde biraz başladım ve inan hiç bilgim yok. 😂😂
bbosphorussss onlara da dokunamam genel de. İliknsuyu yaptık ama nasıl yaptık bilmiyorum sağolsun annem el attı. O da evine döndü iş başa kaldı. 😂 Mom077
BeautifulMother1 Vanilya 😂😂 doktora da oğlum sürekli hareket etmiyor dedim ultrason da bakıyordu sen şimdi buraya nasıl geldin dedi yürüyerek dedim suan yatıyorsun hareket ediyor musun diye sormuştu orda da güldük 😂😂
File351047 bbosphorussss fark etmiyor köyden bazen tavuk bazen horoz geliyor her ikisinden tavuk suyu yapıp çorbalarına atıyorum bir sıkıntı yaşamadım
Vanilya BeautifulMother1 😂😂😂 Bende hamileyken alttan muayene etmeyeceksen diye başlayıp soru soruyordum hep. Aman diyormuş ebelere ona sakın bişey demeyin doğuracak valla diyormuş😂 hareket etmiyor diye nst ultrason 50 kez gitmişimdir panikten
bbosphorussss Mom077 yapar valla. Hatta aa brn bunu neden düşünmedim diyr seslr tepki vermişi. Noldu dedi. Tavuk suyu sendrn dedim. Yaparım ben sorun yok dedi. Cidden sağol ❤️ ☺️
Mom077 bbosphorussssOh mis afiyet olsunun bebeginize şifa olsun insallah benimde esim dün akşam tavugu dogradı kemiklerini ayırdı kaynattım suyunu da ben dökerim dedim sagol dedim yok yav sen zahmet etme tertip dedi😳 😁😄😅🤪