Hakangizemklncc 1ay 25 günlük bir oğlum var çok fazla emmiyor göğsümde sadece 5 dakika duruyor durmuyor ağlayarak geri çekiyor kendini bu durumla karşılaşan var mı ne yapmam lazım??
Gulsenck Hakangizemklncc gazdan yapıyor canım benimde öyleydi hem emmek istiyor hem memede ağlıyor aşırı gazdan yapıyor metsil falan tek basına bir işe yaramıyor masaj yap ılık banyo yaptır bunlardan destek al kiraz kemeri çok işime yaradı o dönemde benim Gazı asla bitmiyor ama hafifletiyor
Damla90 Hakangizemklncc benim bebeğim de birkaç gündür bu halde. Gaz sancısı yüzünden olduğunu düşünüyorum :( kusma da var mı sizde ?
Hakangizemklncc Mom070 evet metsil kullanıyorum birde emzik re emiyor emzipe alıştığından da olabilir mi acaba
Gulsenck Hakangizemklncc emzikle ilgisi yok bizde o dönemde emziğe başladık gaz yüzünden emmek istiyor ama ememiyor kusmaları da başladı mı
Damla90 Gulsenck merhaba , kiraz kemerini mikrodalgada mı ısıtıyorsunuz ? Fırında ısıtılmaz mı acaba ?
Gulsenck Damla90 fön dicektim hem ağladığı anda açın fönü susuyor mu deneyin biz bunu da yaptık o dönemde çünkü çok zor du