demir1717 EbruTusem ben tutumluanneden 2. El aldım, sıfır gibi. Zaten ilk alan anne de çok kullanamamış bi kaç ay kullanıldığı için. O şekilde bakın isterseniz. Biz öyle hoppala da aldık. Bi başka arkadaşım da aktivite masası almış çok memnun.
Duhainan EbruTusem fisher , piyanolu aşırı memnunum uyuya bile kalıyor oynarken çok eğleniyor 4 aylık olduk
Ezgi_ela Almak isteyen olursa ben satiyorum kizlar piyanolu temiz yeni daha. Instagramdan yazin resim atarm ezg.ela
Ezgi_ela Almak isteyen olursa ben satiyorum kizlar piyanolu temiz yeni daha. Instagramdan yazin resim atarm ezg.ela
MrymAda Fisher prıce sevimli köpekçik kızım 4 aylık olucak 3 gün sonra bayağı oyalanıyor oyun halısında
SalihaC EbruTusem fisher price piyanolu oyun halısı kullanıyoruz bu sayfa üzerinden 2. el aldım kızım çok sevdi ama saatlerce durmuyo tabi 15 dk dan sonra sıkılıyo. 3 aylığız
TugceArslan EbruTusem Tiny love tekmele ve oyna safari oyun halısı. 2 aylık olduğundan beri sevdi kızım. Çok zor bir bebekti kucağımdan ayrılmazdı. Şükür biraz dhaa başka şeylere zaman ayırabiliyorumm