Utkucan Arkadaşlar bebeğim sünnet oldu kremi bitti şuanda elimde fucithalmic göz kremi var devamında bunu kullansam olur mu diğer kremle benzer içerikte ikiside göz kremi kullanan var mı
Mom070 Utkucan Bence kullanmayın içeriği ne kadar aynı olabilir yada aynı işlevi görebilir? Emin değilseniz hiç sürmeyin. Sünnet yarası açık yaradır her krem sürülmez.
Utkucan Mom070 kararsız kaldım bende kuzenim bu markayı kullanmış oğluna bendeki biten krem thiocillineydi ama o da oğlunun sünneti için kullanmış olunca belki kullanan vardır diyede düşündüm aslında
Mom070 Utkucan Sizin kullandığınız kremi bende kullandım çok işe yarıyor bence bittiyse tekrar onu alabilirsiniz. Diğer krem olası bir yan etki yaparsa daha kötü olur. Zaten sancılı bir süreç daha da zorlaştırmaya gerek yok.
Utkucan Mom070 doğru diyorsunuz beşinci günümüz doldu güzelce iyileşmişken düzenini bozmayın aynı krem için sadece eczane reçete olmadan veremem dedi dışarı çıkmam gerekecek mecburen
Mom070 Utkucan Bize bir tane yettiği için reçete olayını bilmiyorum ama bittiyse sadece batticon da sürebilirsiniz. 5. Gün olmuş zaten.
Utkucan Mom070 ya galiba ben biraz fazla kullandım baticonda var elimde en kötü onu kullanayım dediğiniz gibi çıkamazsam teşekkür ediyorum 🤗🤗