Yazaksami Oğlum 9 aylık olacak. Atma verme ileri geri yapma bunları tam olarak ne zaman yapması gerekiyor bebeğin?
Giraysmom20 Yazaksami çocuktan çocuğa değişir kimi çocuk 7-8 aylıkken bu becerileri gerçekleştirebilirken kimi çocuk 1 yaşından sonra gerçekleştirebilir
Giraysmom20 Yazaksami gelişim serüveni biraz zaman işi ancak siz desteklemeyi teşvik etmeyi bırakmayın, ne yapması gerektiğini siz gösterin öyle daha çabuk öğrenecektir
Yazaksami Giraysmom20 kesinlikle öyle tüm gün beraber bu tarz şeyler yapıyoruz. Çok fazla hareketli kitap aldım tam olarak hakkını veremiyoruz şu anda. Takip edip biraz daha bekleyeceğiz.
Giraysmom20 Yazaksami daha küçük annesi 😊 benim oğlum bile onları itip çekmeyi bir aydır falan keşfetti onun dışında sadece sayfalarını değiştiriyordu öğrenene kadar 😂
Yazaksami Giraysmom20 gerçekten mi? Bana şu an çoktan yapması gerekiyor gibi geliyor😅 okuduğum kadarıyla herkes ama herkes farklı şeyler söylüyor en iyisi tecrübe etmek
Giraysmom20 Yazaksami ben aldığım eğitim doğrultusunda gelişimini takip ediyorum o yüzden 11 aylıkken bunu öğrenmesi doğal hatta bazı durumlarda erkenden öğrendiği şeyler bazen geç öğrendiği şeylerde oluyor sorun etmemek teşvik etmek lazım 😊
Yazaksami Giraysmom20 ne eğitimi aldınız? Cevaplarınız için teşekkür ederim ay ay gelişimini kontrol edip okuyup araştırıyorum biraz. Biraz çevreme danışıyorum çok evhamlı değilim ama çok meraklıyım☺
Giraysmom20 Yazaksami ben kendim öğretmenim 😊 eğitimci olabilmek adına aldığımız eğitim bebeklik dönemiyle başlıyor 😊