sudeeyaman Mucizebebegim benimde öyle bebeğim yemek yemek istiyor durduramıyorum napcam bilmiyorum sütüm de azaldı zor bir durum arkadaşım anlıyorum seni çare bende bulamadım
Mucizebebegim sudeeyaman benimki 2 aylıkken bıraktı anne sütünü 1 yaşına giricek 2 hafta sonra asla ağzına mama sürmüyor sütte içmiyor buyumuste küçülmüş gibi büyük insan gibi yemek yemek istiyor
Fatmacicek Muhallebi yiyorsa mamayı ona katıp verin . Biz erken başlamıştık ek gıdaya 5.ayi dolana kadar böyle yaptım
Mucizebebegim Fatmacicek benimki 1 yaşına giricek 2 haftası var mamayla ne yapabilirim ki aklınızda tarif varsa yazın lutfen
Mucizebebegim nur-nr_123 2 hafta sonra 1 yaşında olucak 😊 zaten mamayı biraktirmayida düşünüyodum kendi kendine bırakmış olucak ama geceleri neyle beslicem ki anlamadım bari elimde kalan mamalar bitseydi 😊
nur-nr_123 Mucizebebegim gece beslenmesini bırakırsın cnm bn +12 aylık olunca bıraktım yatmadan yarım saat öncede 180/150ml süt veriyorum sabaha kadar uyuyor
Mucizebebegim nur-nr_123 içse belki benimkide uyur benimki normal sutude istemiyor gece kalkıyor bin defa 🙄 süte ekstra bişey katıyor musunuz ? Ben çocuk devam sütü aldım pınarın onuda sevmedi .Siz normal süt mu veriyorsunuz
Akinege Mucizebebegim Valla ne kadar sagliklidir bilemem ama arkadasimin oglu da içmiyordu devam sutunun içine azicik normal kakaolu süt koyuyordu az ama onun tadini mi artik alinca ne yapıyorsa içiyordu. Siz yaparmisiniz bilmem ama tartisilir bir durum zaten
nur-nr_123 Mucizebebegim cnm bnmkide icmemisti arkdsim.pekmez kat alışana kadar dedi pekmez katttim öyle alistirdim sende dene alışınca birakirsin
Mucizebebegim Akinege ben cicibebe koydum onuda içmedi 😁 mecbur kalinca yapılır valla neden yapılmasın tatlandırmak lazım ama zaten devam sütleri tatlı oluyor normal süt mu vermek lazım bilemedim
Akinege Mucizebebegim aynem valla mecbur kalinca neler verilmiyor ki . Siz bir deneyin bence cok zor durumda kalirsaniz normal sute dönün çünkü kansizlik yapıyormus nornal sütler.