Mom079 bir_pasa_annesi cnm ben trendyoldan aldım daha derin güzel. İçinde uyuyor oğlum istersen link atayım
yayburcukadini bir_pasa_annesi yanınızda olucaksanız hep alın.. ama ben korktum açıkcası, ben korkunca da bebeğim binmek istemedi.. parkta böyle korkmuyor seviyor ama binmedi evdekine hiç.
Mom0982 bir_pasa_annesi ay bende eve alsak evde sallansa diye düşünüyordum iyi ki paylaştın haberim yoktu 😃
Vanilya bir_pasa_annesi Bu tarz ipli halatlı olanlardan çok korkuyorum. Arkadaşımın çocuğu düştü yazın. Ben olsam almazdım. Güvenemem. Çok güvenilir görünmüyor
Zelisblt bir_pasa_annesi canım aynısından aldım balkona kurdum, kızım çok seviyor eve bi çocuk fln gelince de çok hoşlarına gidiyor ☺️
Zelisblt bir_pasa_annesi ya geçen gün bnmde ilk defa başıma geldi, şöyle fazla ileri geri götürünce ağırlık dengesi eşit olmayınca oluyormuş demk ki. Emniyet kemeri fln takılıydı bişy olmadı şükür 🙂.
iki_prens_annesi bir_pasa_annesi cnm bunlar pek kullanisli degl ucuzlk pazarlarindan satiliyo yaz geliyo ya salimcaklar pisayasada cik disariya kontrol edrk arastirarak alirsn 🤗
bir_pasa_annesi dandiniko 😁nerden tutsam elimde kaldı 😂rabbim kendi evinizi alma nasip etsin inşallah cnm bnm