Evlatkokusumis Ben öğlen erıste akşam balık yapıcam 2 yaşında sulu yemek yemıyor genelde makarna pılav tavuk köfte yapıyorum sız neler yapıyorsunuz
Beratbaris Evlatkokusumis evet benimkide sulu yemek yemiyor 28 aylık makarna arpa seheiyr pilav bulgur bide yağda kızartılmış şeyler asla sulu yemek yedirtemiyorum neden acaba 🤦♀️
Dogavesultan Evlatkokusumis bwn öğlen balkabağı çorbası yapıcam yanına yoğurt akşamda yaprak ciğer ve domatesli bulgur pilavı
BabyGroot Evlatkokusumis öğlene ezogelin çorbası yaptım akşam da buharda balık ve sebze yapıcam 😊 ara öğünde dünden unsuz rafine şekersiz kek yapmıştım onu veririm 😊
Evlatkokusumis Beratbaris ay benımkıde aynı bı nohut yerse yıyor zar zor sulu başka yok hep kuru ve sebze yedıremıyorum bu yüzden 🙄
Beratbaris Evlatkokusumis bende yedirtemiyorum genelde sebzelerin mucverin i yapıyorum ne zaman düzelir acaba ya .s
Mommysharkdoodoodoodoo Az önce muzlu yoğurt yedi uyuyup uyanınca çorba içireceğim balık çorbası içiririm sanırım. Akşama fikrim yok
Ggdefne Mommysharkdoodoodoodoo yoğurtla balık aynı gün yeniliyor mu Acaba 🤔🤔🤔ben balık verdiğimde peynir bile yedirmiyorum kahvaltıda
Mommysharkdoodoodoodoo Ggdefne balık da yoğurt da tazeyse hiçbir şey olmuyor. Yoğurtla balık birlikte zehirlemez. Ya balık ya yoğurt bozuksa zehirler canım. Taze olan balığın yanına ayran bile içenler var.
Ggdefne Mommysharkdoodoodoodoo balığın taze olduğunu anlayamadığım için vermeye korkuyorum 🙂taze balık bulmak için gidip tutmak lazım 😃
Fatmacicek Öğlen için pancar çorbası ve kefir olucak . Akşama da bizim yemeklerinizden ne olursa yiyicek akşam menüm daha belki degik. Uyumadan muhallebi veririm hergun
Mommysharkdoodoodoodoo Ggdefne 😅 varsa yakınlarda bir deniz bir göl baraj tutmaya gidin haftada bir hem size etkinlik olur hem de çocuk temiz hava alır. Biz çok gezdik öyle ailecek balık tutmaya gittik hep