Esra76 Kızlar oğlum 15 aylık hiç su içmeyi bilmiyor ağzıni kapatmıyor öle bekliyor ağzı açık suyu damlatiyorum ağzına öle içiyor bı kek veriyorum ısır diyorum isiramiyor öle ağzının içinde bekletiyorum ısırsin diye isirmiyorum sizce öğrenir mi zamanla
nur-nr_123 Esra76pipetli bardak veya sülük al ben ilk bardak aldım böyle gösterdim su koydum feln öyle pgrendi al cnm
Hafsa_23 Esra76 kızım da 16 aylık hala taneli şeyler yiyemiyor çiğnemeyi bilmiyor su içmeyi bilmiyor vs. Bende saldım artık yapacak birşey yok
Rdk Esra76 benimki hiç anne sütü emmediği için yeme içmeyi çok erken öğrendi ama sizinkide öğlenir zamanla bakmayın kimsenin dediği şeylere pipetli suluk alın onla güzelce içer suyunu
GoGirl Esra76 pipetli suluk alin onla icsin issirmayida eline verin illa agzina goturup issirir zamanla
Esra76 nur-nr_123 olmadi öle yapım çok zor ya böle yapan var mıdır herkes senin çocuğun çok değişik diyor ağzını kapatmayan çocuk mu var diyor
Esra76 Hafsa_23 Bende öle yapıyorum ama milletin yanında su verince aa su içmeyi bilmiyor ağzıni kapatmayı bilmiyor diyorlar sınırımi bozuyorlar seninki su içmeyi nasıl bilmiyor oda mi ağzını kapatmıyor su verince
Hafsa_23 Esra76 bardakla ağzına veriyorum tamamen kapatmıyor ağzını bende içebileceği miktarda döküyorum bardağı çekiyorum sora kapatıyor ağzını
Esra76 GoGirl pipetli almıştım bı ara ağzına pipeti koyuyorum hiç kapatmıyor ölece ağzı açık bekliyor
GoGirl Esra76 alttan sıkın agzina su gtsin ortalikta birakin hep sulugu agzini elinizle kapatin mesela pipeti koyunca bi sure snr kendide kapatir
ikizerkekannesi Esra76 benzer bir durum ikizlerimden birinde vardı su içmeyi tam bilmiyordu 9. Ayda pipetli bardak aldım devamlı uğraşa uğraşa 12-13. Ay civarı alıştı pipete çiğnemeyide eline ekmek verdim ben kopara kopara ağzına atıp yiyiyor
Esra76 ikizerkekannesi pipetli bir ara denedim pipeti koyuyorum ağzına ölece bekliyor hiç kapatmıyor sizinki de öle miydi
ikizerkekannesi Esra76 bekleme kısmı vardı bizde ağzını kapatıyordu hatta pipet diline değince rahatsız olup çekiyordu kendini ben kendim gösterdim her gün ağzına verdim derken alıştı
Esra76 Hafsa_23 Aaaa evet evet tam demek istediğim o bizimde öle senin ki kaç aylık nasıl düzeldi mi peki
Hafsa_23 Esra76 16 aylık yok aynı devam cok ta sıkıntı etmiyorum açıkcası. Benim suan en büyük sıkıntım taneli şeyleri hala öğürüp kusması çiğnememesi