Ayse201986 Arkadaşlar 2 aylık bebeğim var kalça ultrasonu ve göz muayenesi yaptırmak istiyoruz bunu çocuk doktoruna mı gitmemiz gerekiyor yoksa ortopediye mi bilemiyorum yardımcı olur musunuz?
Zeyy16 Ayse201986 Bizimde gitmemiz gerekiyor saglık ocagındaki doktorumuz cpcuk doktorundn randevu alabilirsiniz dedi cnkü cpcuk oldugu icn ortapediye verilmiyor diye biliyorum canm ilk cpcuk doktoru muayene edip o yönlendiriyor seni
Ece-su Ayse201986 çocuk doktoruna gitmeniz gerekiyor onlar yönlendiriyor özele mi devlete mi gideceksiniz
Elifeminask Ayse201986 canm cock dr de istem yapar ortapedide yapar sen hangisine gitmek istersen git sonra ultrason odasina gidersnz orda ultrasonla bakiyorlr
Browni_61 Ayse201986 cocuk doktoruna gidiyosn o yonlendiriyo snra kalca testi yaon bolumdn randevu veriyolr.Bn devlette bu sekide yatrdm 1 hafta sonraya rsndevu vermislerdi hemen erkene veriyolr zaten
Elifeminask Elifeminask bz ortapediye gttk o istem yapti. O sekilde oldu. Devlete gdersen ultrasin icin ileri tarih yapablr
Ece-su Ayse201986 özele giderseniz hemen yapıyorlar devlette maalesef aynı gün yapmıyorlar tarih veriyorlar
tombilibuuu Ayse201986 ben devlet hastanesinde yaptırdım aynı gün hemen sonucuda aldım randevuyla olmadi
Sevdamavi Ayse201986 canım ben emseye götürdüm göz doktoruna randevu aldık kalça ultrasonu çektirdik en son cocuk doktoruna kontrole götürdük ayrı götürmen lazım
Kbrbydk Ayse201986 çocuk doktoru yönlendiriyor kalça ultrasonu icin. Göz için de poliklinik randevusu alıyorsunuz.
Babys1 Ayse201986 göz için çocuk göz bakıyor. Kalça için çocuk doktoru bakıyor. Bir sorun görürse ortopediye yönlendiriyor
zeyzey77 Ayse201986 Çocuk doktoruna gidiyorsunuz. Ultrason için istek yapıyor. Gidip cektiriyorsunuz 2 dakika bile sürmüyor