Bebeminnie Simya24122018 evet cok güzel süt yapıyor sağmak zorunda bile kalıyorm bebeğim uyurken Yoksa akıyor süt
NeriTugba Simya24122018 evet süt yapıyo ama bence dha doğal şeyler dene komposto iç bol su iç dereotu ye rezene ve kimyonlu still tea al daha faydalı olur. İçeriğini araştırdım da bebeğe süt yapıyo ama bizi mahvediyo bi kutusu bi tepsi künefeyle eşdeğermiş vücuda bu kadar çok şeker yüklemekte zararlı dedi görüştüğüm doktor ve ebeler
Simya24122018 Bebeminnie yaa gerçekten mi bebeğim emmiyor sağıyorum sütüm çok az geliyor önceden biberon doluyordu emdiği halde 😒 mama veriyorum Denedim bir yudum alabildim sadece içemedim O zaman hemen alayım
Simya24122018 Bebeminnie ya evet aklıma o geldi benimde tamam öyle yapayım almakta kararsız kalmıştım teşekkür ederim 🥰
Firdevs34 NeriTugba cnm o dediklerini bn hepsini yaptm başta iyiydi şimdi azaldı zar zor çıkarıyorum hala onlara devam ediyorum ama olmuyor
Simya24122018 Bebeminnie bir tane içince etkisini hemen görüyor musun mesela bir tane alıp denesem boş yere para vermeyeyim