Kokina35 Selam kızlar 🌸 2 gün önce bebeğimi kucağıma aldım aldığım ilk andan beri emiyor ve meme ucum hem yara oldu hemde emerken canım olağanüstü acıyor😔 bitkiselinden ilacına kadar öneride bulunavileceğiniz bişiler varsa desteklerinizi bekliyorum
Bal-Kaymak Kokina35 Lansinoh lanolin mükemmel iyi geliyor. Her emzirmeden sonra sür. İstersen silebilirsin emzirmeden önce ama silmesende zararı yok. Benim doktorum doğumdan çıktığım gibi aldırdı hemen sürdük hiç yara acı olmadı . Ama şuan dişler yüzünden ısırıyo acıtıyo arada yine sürüyorum 🤭 bu arada güle güle büyütün bebişi hayırlı olsun ☺️
Alayay Kokina35 Kokina35 doğumdan önce gümüş kapak aldım . 8.ayda itibaren takmaya başladım hiç yara olmadı çok şükür .
Melek-3434 Kokina35 gümüş göğüs kapağı kullandım ben hiç yara kanama olmadı şükür biraz sızlıyordu ama
Umay_annesi Göğüs kalkanı ve lansinoh krem kullanmistim çok iyi gelmişti.gogus kalkanı meme ucunu iç çamaşırına temas ettirmedigi için çabucak iyileşme sağlıyor tavsiye ederim
Kokina35 Umay_annesi göğüs kalkanının amacı sanırım bitere temas etmesin diye daha hızlı iyileşiyor keşke baştan alsaydım
Alayay Kokina35 vallahi ben de ilk doğumumda bilmiyordum. Ağlaya ağlaya emziriyordum ne dedilerse yaptım hangi krem dedilerse aldım kendiliğinden geçene kadar onların hiçbir faydası olmadı. İkinciye hamile kalınca hemen araştırdım acısı çok fena bilirim . Gümüş kapaktan çoğunluk memnundu hemen aldım. Allah’ıma şükürler olsun ki yara olmadan o dönemi atlattım. Şimdi de kullanabilirsin nemli tutuyor hemen toparlar