Aycan5454 Kızım 2,5 aylık bugünden sabahtan beridir elini yumruk yapıp ağzına sokuyor emiyor mu kaşıyor mu anlamayamadım diş çıkarmak için çok erkek değil mi ? 🙄🙄
Ozlemjik Aycan5454 diş çıkrmak için değil elini keşfettiği için aşzına götürüyor 3 aylığıx bizde o durumdayz yumruktan parmak emmeye geçtik hattağ
Eeisitan Aycan5454 4 ay 11 günlük 2,5 aylıktan beri elleri ağzında ellerini kemirmekten oyuncaklarına uzanma çabası yok eline vermezsem tutmuyor tutarsada hemen atıyor oyuncaklarını artık beni rahatsız etmeye başladı ellerini bu kadar ağzına sokması 🙄
Aselinannesiberen 3 aylik ayni sekilde once yumruk yaptı simdo parmaklar tek tek sokuyor elinin ustunu emiyor keşfediyor 😁
Diana07 Bizimse aynı doktor kontrolüne gittiğimizde sordum muayene etti damakları gelişiyor dedi önü salya dolu el süreli ağızda yada battaniye elinle neyi kavraya bilirse oğlum 3 aylık
BirAlparslanAnnesi Bizimkisi çığır aşıp benim elimide kendi eliyle birlikte ağzına sokmaya çalışıyo😂 benide çok rahatsız ediyordu ama napim yavrum keşfediyo bal var demekki diyorum artık😂 sadece parmak araşarını temizlemekten bi hal oldum🤦🏻♀️
yaramaz_bocegim BirAlparslanAnnesi demi ya bu kadar pisliği nerden buluyorlar parmak aralarına 🤣 günde 3 kez ellerini yıkıyorum bu yüzden