Talha-kurt Arkadslar metsil gaz damlası kullanan varmı oğlumn cok gazı var doktorum bunu önerdi sizce nasıl
Aselinminnosannesi Talha-kurt bende kullandım baya rahatlatıyor bebeği uykusunu da getiriyor gazı ciktiktan sonra bebek rahatliyor uyuyor ama çok vermiyorum vermemeye çalışıyorum diyeyim
Ef24 Biz kullandık oğluma faydasını görmüştük günde 3 kez 8 damla veya 4 kez 6 damla şeklinde kullanıyorduk 🌺
gulcanalbayrak01 Bende kullandim ve cok memnun kaldim hayatımi kurtardı resmen. ilkte sab simplas almıştık cocugu daha kötü yapti yaramadı hic en iyisi bu çıktı
Mrv11 Metsil in kullanım şeklini doğru uygularsanız çok faydasını görürsünüz tok karna ve uyumadan önce kullanırsanız etkisini 3 4 gün içinde fark edersiniz Metsil Relactaz Biogai bizim hayatımızı kolaylaştırdı
Minnaktosbik Talha-kurt hiç bir etkisi olmadı nurse havers ve sap simplex üstüne tanımam canım biraz pahalı ama etkili uykuya geçiş zamanı verirsen uykuda yapıyor demişti doktorumuz
Oyku123 Talha-kurt ben kullandım faydasini cok gordum ama saati saatine yapmaya calisin saati kaçtimı işe yaramiyor .
Alparslan0101 Talha-kurt ben aklıma hangi saatte geliyor sa o saatte veriyorum işe de yarıyor ıkına ıkına çatlama derecesine geliyor du artık dayanamadık dr a gittik metsil yazdı işe yaradı iyiki almışım