Ceycey35 Kızlar 3 aylık oğlum var sizce rota aşısı yaptirmalimiyim ayrıca yaptıran varsa şu anki fiyati2 ne kadar?
Alazcns Ceycey35 biz geçen hafta yaptırdık. 159 tlydi. Doktorumuz da aşı karşıtı değil önerdi o yüzden. ben tüm aşılarını yaptırıyorum.
Kuzumveben Ceycey35 tabiki yaptirmalisin biz 1,5 ay once yaptirdik ilk dozu suan fiyatini bilmiyorum ama 15 gun sonra 5.ayda ikinci dozu yaptiracagiz ama fiyati artmis benim aldigim tarihten sonra
Deletedmom412 Yaptırmalısınız. Şuan ki fiyatı bilmiyorum yarın 2.doz yapılacak öğrenirim ama fiyatın arttığını duydum.
Umutdeniz Deletedmom412 ben de yarın yaptırcam ikinci dozu eczaneye sordum 278 TL mış benim gittiğim hastanede 340₺ olmuş
Eminepkyvz Biz 2 doz olanı uaptırmıstık 270 olmus bi kac eczaneye sorduk öyle söylendi. 3 doz olan farklı olabılır. Birinciyi yaptırmıstık ıknciyi yaptrmayınca birincinin pek önemi kalmıyormus baya zam gelmiş
Umutdeniz Deletedmom412 aynen ya ilk dozu hastane de 250 TL di eczane de de 100 ile 170 TL arasıydi şimdi de çok pahalı olmuş