Sevdakuzey Anneler erkek bebekler tembel mi olur oğlum 8 ay 10 günlük emekleme yok kollarıyla kendini kaldırma çabası yok yüz üstü bıraktım mi cirliyor bana oturmada problem yok anne dışında birşey de yok değişik sesler çıkarıyor sadece sizinkiler de öyle mi 😤
KYigitf Sevdakuzey tembel canim tembel oglum 14 aylik n3 emeklemesi var ne yurumesi kelimede eh iste baba dede kisa konusmalar.
CemreKerem35 Sevdakuzey Cinsiyetle alakalı olduğunu düşünüyorum . Benim de oğlum var ve her şeyi erken yaptı açıkçası
Derensk Oglim 14.aylik.yurudu.kizim 9 konuşma yürüme yeme içme hep.daha.erken ve hızlı.gelisti bizde.durumlar böle oğlum.hala çok.yavas.ve mizmiz kizim ateist atior🤣y
Sevim_keles Sevdakuzey her bebek aynı değil benim büyük oğlum 4 ayında dönmeye başladı 5 de süründü 8 ayında yürüdü ammaa kücüğü tenbel 5 gün sonra 6 ay olacak hala dönemiyor cabasıda yok kendini yormuyor 😊
Darkrose Sevdakuzey tembellik değildir canım oğlum 6buçuk aylıkken sürünerek başladı sonra emeklemeye başladı emeklerden bile koltuklara tırmana biliyordu 8.ayında yürümeyecek yaşında başladı
CatBoy Sevdakuzey 10. Ayına girdiği gün emeklemeye başladı oğlum. 2 yaşında şimdi düz duvara tırmanacak potansiyeli var hiç durmuyor 🤗
Ogretmennannee1 Sevdakuzey benim oğlum 5 aylık bile değildi emekledigin de şimdi 8 aylık yürüme arkadaşıyla yürüyor evde . Yerinde durudugu yok 🤷🏻♀️
Arafinannesi Sevdakuzey 4 aydır yüzüstü koyuyorum dönsün diye bi kaç gün önce sadece 2 sefer döndü hâlâ aynı sinirleniyor bide 6 aylık
Zeysa19 Sevdakuzey tembel demeyelim de motor gelişimleri kız bebeklere göre biraz geriden geliyor diyelim tabi istisnalar hariç
RuzgarMommys Ay bacim keşke benim ki tembel olsa Yemin ederim sürüngen gibi bütün evi gezmeye başladı 8 aylik oldu yeni Bi sn durmuyor Telefon terlik kumanda hastasi Eşim bilgisayarini acsa deliriyor 😅
UzunHatun Sevdakuzey Benim oğlumda öyleydi 8 buçuk aylık olmuştu hala tık yoktu yere bırakırdım aglardi ağladığı zaman hemen alırdım baktım yok emeklemiyor yerinden kalkmıyor karşısına geçtim değişik sesler çıkarıyordum oynuyordum resmen saklabanlik yaptım 10 günde önce sürünmeye sonrada emeklemeye başladı şuan 9 ay 5 günlüğüz biyerlere tutunarak dizlerinin üzerine kalkıyor 😂😂😂