Metonunannesi Bebeğim 27 günlük mama+meme şeklinde gidiyoruz ama doktor en az 60 CC ver dedi kilo alımı çok düşük dedi ama oğlum sadece 30 CC içiyor fazlasını verince çıkarıyor sizler ne kadar veriyorsunuz
Ferdaoguzgalip Metonunannesi ben 1aylikken 75ccveriyodum fakat ben emziremiyirum sadece mama veriyorum
Tuba Metonunannesi mama+meme gidiyorsanız 60cc çok gelebilir. Bende mama+meme gidiyordum ve 30cc anca içiyordu. 1,5 aylıkken 60cc içmeye başladı.
GozdemHilal Metonunannesi daha sık besle o zaman canım 1.5 saatte bir gibi 3 saatte bir 60 içeceğine ikiye bölmüş gibi olursun
Metonunannesi Ferdaoguzgalip canimyaben bu mama olayına çok taktım cevremdeki herkes Mama verme diyip duruyor resmen psikolojim bozuldu ee sutumde çok az yetmiyor sen nasıl astin bu durumu sadece mama vererek
Metonunannesi GozdemHilal evet bende öyle yapıyorum 1.5-2 saatte bir 30 CC veriyorum doktor kaç saatte bir olduğunu söylemedi her emzirme sonrası dedi ama her emzirme sonrası 60 CC icebilmesi mümkün degil
Ferdaoguzgalip Metonunannesi benim bebegim 10gun kuvzde kaldi ciktiktan sonrada yogun bakimda biberona aliatigi icin malesef hic gogsumu tutmadi o 10gun icinde zaten benim stresten uzuntuden sutum tamamen gitmisti😒herseyin hayirlisi canim bence takma kafana mamalarda zehir degilki sonucta bebekler icin olan bisey degilmi zaten bebegin doymuyosa napicaksin saglikla buyusunlerde onemli olan o
-1590sinem Metonunannesi Bunu diyen insanları anlamıyorum boş insanlar doğum yaptım sütum az geldi sonrada gitti bu çocuk aç mi kalsın neyle doyucak hiç birini kafanıza takmayın oğlum mama içiyor çok şükür hiç bir sorunu da Yok mama kötü bir şey değil bunu bence insanların anlaması lazım
Kader_152199 Metonunannesi ne yapıcakmıssın ya 27 Günlük çocuğa sütün azsa mama vermeyipte ne vereceksin canım bırak sen milleti elin ağzı torba degilki büzesin herkes konuşuyor çok biliyomus gbi zaten doluyum bu konuda 😡😡
Metonunannesi -1590sinem Kader_152199 ahh kizlar ahh o kadar doğru şeyler söylüyorsunuz ki sanki mama değilde zehir veriyorum zaten küçücük bebeğin bakımı zor alışamadım birde bu insanların sözleri resmen psikolojik olarak bittim
-1590sinem Metonunannesi canını sıkarak olan sütun de gitmesib benim öyle oldu sen çocuğunun sağlığına odaklan bu günler bir daha geri gelmiyor bu kadar küçük olmicaklar sarıl sarmala op kokla bir meleklesin şuan Allah’ım hayırlı evlat nasip etsin ♥️🌼