Gorkeminannesiii Selam kızlar oğlum 8 aylik 2 3 seferdir muz verince kusuyor eskiden çok güzel yerdi ama artık yemiyor ne var ne yok kustu😧 niye acaba alerji desem hiç öyle bi belirtisi yok anlayamadim😩
Emelss- Gorkeminannesiii alerjik bir şey yoksa sıkıntı değil ara verin bir kaç gün yedirmeyin unutsun tekrar hatırlatın kazıma da yapmıştım aynısını
Ccansuu Gorkeminannesiii bir süre kesin bakalım ondan mı kusması yemek istemiyorsa kendini kusturuyor da olabilir
Morfrenk Gorkeminannesiii 26 yaşındayım hala muz yerken öğürürüm 😅😅 ajjfjsjs. Acaba annecim bana nasıl yedirdi onu da böyle oldum bilmem. Aşırı yoğun oluşu ve ağızda bıraktığı his beni irite ediyor. Sırf sağlık açısından yiyorum az az
Emelss- Gorkeminannesiii yok vermeyin o zaman ısrarcı olursanız. Hiç yemez ara verin hatta muzlu yoğurt yapım verin illa muz vermek isterseniz tabi😂🌸☺️
Gorkeminannesiii Rojdaa ya emzirdim az emdi bende tok tutsun diye verdim ama ne var ne yok hep kustu😷😊
Gorkeminannesiii Morfrenk hahaha Kıyamam benim bebemde bi tuhaf oldu verince acaba oda senin gibi sevmicekmi 😂
Duyulurum Gorkeminannesiii sade mi veriyorsunuz? Bir şeylerin içinde vermek çözüm olabilir diye düşündüm. Avakado ile, alerji yoksa yoğurt ile. Yulaf ezmesi pekmez muz karışımı vs vs
Gorkeminannesiii Duyulurum evet sade verdim yoğurdunu bugün mayalamistim bidaha yogurtla veriyim ozaman avakado hiç denemedik severmi tadını hiç bilmiyorum 😇
Duyulurum Gorkeminannesiii burada duymuştum bebekler avakadoyu tadı anne sütüne benzediği için seviyor diyorlardı 🤤 benim oğlum sevdi her gün versem yer. Muzla karıştırıyorum verdiğimde
bir_pasa_annesi Gorkeminannesiii bundan önce ben ilk sıralarda verisğimde de kusardı cnm sonra alıstı hatta eline veriyoruz kendi kemire kemire emiyor 😂😂