Deniz_kvk Hamile tanidigim var, orta derecede supheli. Aslinda anne hic bir risk grubundada degil( 30 yas alti, saglikli, ilk gebeligi) boyle bir ihtimal olup saglikli dogum yapan ornekler var mi cevrenizde? Ya da gercekten down sendromlu mu dogdu bebek.
Gokcemsii Deniz_kvk bizim bi akrabamıza %90 down sendromlu aldır demişti doktor. Aldırmadı ve maşallah gayet sağlıklı bi bebeği oldu.
75kinalikuzu Deniz_kvk canım bende riskli hamileydim yüzde 70 dedi dr ama çok şükür sağlıklı doğdu renkli ultrasonda belli olur burun kemiği ense genişliğinden inşallah olmaz
aselinannesi06 Deniz_kvk ilk hamileliğimde bana da öyle dediler ikili testim normaldi üçlü tarama testimde down sendromu riski var dediler amniyosentez önerdiler yaptırmadım her şekilde kabulümdü çünkü şimdi 13 aylık gayet sağlıklı bir kızım var down sendromu değil yani
12345mom Deniz_kvk bilgim yok üstte kalsın yengem hamileyken çocuk sakat ayağı yok aldırmalısın dedi doktor ama o aldırmadı çok sağlıklı doğdu şu an 14 yaşında maşallah sapasağlam
azem1234 Deniz_kvk benim öle dediler çok paralar harcadım ama Allah’a şükür öle dedikleri gibi olmadı çok saglıklı 3 aylık oğlum var şu an üzülme Allah’a dua et bol bol
Deniz_kvk azem1234 odayurt disina kan gonderdi bugun. Pahali da islem. Sizde mi oyle yapmistiniz? Onun sonucu yuzde 90 dogruymus
Arassbusss Deniz_kvk Hiç birimizin garantisi yok ki bu hayatta yalnızca Allah bilebilir hayırlısı olsun hakkında inşallah rabbim sağlıkla sıhhate kucağına almayı nasip etsin
elifiii Deniz_kvk eger nifty test yaptırırsa sonuc cok net cıkıyor. Evet bazen doktorlar yok yere korku salıyorlar, cok da zor bir durum. Bir arkadasımın yası vs. dediginiz gibi olmasına rağmen ilk bebegi down sendromluydu 16. haftada düşük yapıyordu ama düşmediği için doğuma cevirmişlerdi.
Atesbocegi Deniz_kvk testler önlem amaçlı yapsada hiç biri %100 doğru sonucu vermiyor. Çevremde çok duydum tanık oldum. %99 down denilipte sağlıklı kromozomlu doğan bebekler var. Yada sağlıklı görünüp down olan bebekler var
Husnus43 Ben cnm .ikili test kötü geldi nifty testi de yaptırdım o temiz geldi yavrum sapasağlam doğdu ve çooook güzel beyaz tenli renkli gözlü bir bebek ❤️
Esraabozdemir09 Oğlumun kordonunda bir damarı eksikti. 3 olması gerekirken 2 vardı . Down sendromlu yada erken doğum olabilir dediler . Tam 40 haftada ve gayet sağlıklı doğdu . Umarım sonuçlarınız temiz gelir sağlıkla alırsınız kucağınıza bebişi 🙏🏻
Simsiminannesii Deniz_kvk ilk hamileliğimde banada dediler aşırı psikolojim bozulmuştu 28 aylık şimdi kızım hiç birseyi yok 2. Hamileliğimde hiç bi testi yaptırmadım aynı stresi yaşamamak için görüncemede demişlerdi onunda kızı 2 yaşında ondada hiç bisey yok
Prensannesi28 Deniz_kvk benim 50/1 ihtimaldi kesin gibiydi yani ama sapasağlam doğdu çok şükür. Testlere güvenmeyin yanılma payı çok yüksek 🙏🏻
Elif-ikra Deniz_kvk benim abimlerin bebeği de yüksek riskli cıkmıştı hatta sonucları yurtdısına falan göndermişlerdi cok şükür sağlıklı doğdu