Yumudukannesi Yürüteç hakkında ne düşünüyorsunuz sevgili anneler,fikirlerinize ihtiyacım var kullanan anneler var mı öneriniz olur mu? Çoğu uzman önermiyor yürüteci kafama çok takılıyor
Dorukmomy Yumudukannesi ben almadım oğlum zaten emeklemeye başladı 8.ayında yürüme hevesi de çok Var 8 ay 25 günlüğüz ama emeklemeseydi de almazdım.
Mom0971 Yumudukannesi gecen hafta 6. Ay kontrolunde pediatrle konustuk kesinlikle onermiyorlarmis hatta keske uretimden kaldirsalar dedi :(sadece kalca degil bir cok sebep saydi o yuzden bizde almadik
Yelda35 Yumudukannesi geçende bende yazdım eminim amaaan aman sakın kullanma diyenler olacak buna benim doktorum dahil. Ama bel fıtığı ameliyatlık boyutta bir anne olarak ve akşam eşim gelene kadar yardım edecek biri olmadığı için biz kullanıyoruz.
Msg Evet önermiyorlar ama ben kullanmaya başladım sürekli degil mutfakta isim varsa yemek yapiyorsam koyuyorum icine yanimda oyalaniyor veya evi supuruyorsam beni izliyor ondan sonra hemen aliyorum icinden yani cok uzun sure durmuyor ve hep gözümün önünde
Dilekcsgn Ben kullanmadım kullanma taraftarda hiç olmadım herkes al al rahat edersin dedi ama ben istemedim açıkçası. Zaten oğlum 9 aylık ti yürüdü şimdi 1 yaşına girecek
Denizdemirr Yumudukannesi kızım 1 yaşında 6,7. Ayından beri kullandım seviyorduda 14 aylıkkem yürüdü ama 7 8maylıkken ayakları üdtünde basanişiyordu sağlam şekilde sonrada emekledi yani bi zararı olöadı açıkcası bize
Ebrudmrgl Ben de kullandım ama kısa kısa sürekli koymadım. Wc, yemek hazırlama gibi zamanlarda çok sıkışınca koydum. Emeklemeye başladıktan sonra bıraktım
Mhmtzym Bende kullanıyorum. Yeni başladım kullanmaya. İşlerimi yaparken koyuyorum. Mutfakta vs. Çok rahatladım. Bebeğimde mutlu önündeki oyuncaklarla oynuyor. Şimdi kendini sürmeye başladı yavaş yavaş
salgarsaniye Yumudukannesi ben kullanıyorum bir yandan iyi diğer yandan şu konudan iyi değil çocuğum parmak ucuyla yürümeye başladı yere basmıyor buda onu zorluyor
serebro Yumudukannesi kullandım günde 15-20dk kadar. Baştan çok seviyordu oğlum sonra iyice hareketlenince birşeylere erememek sinirini bozuyor kaldırdık kenara😅 tavsiye edilmiyor ama kullanma süresini kısa tutunca faydasını gördüm yani oyalanıyordu
-erCansu- Yumudukannesi asla almam kullanmam dedim ve büyük konuştum cnku artık yemek yiyemez hale gelmiştik ona koyuyorum yiyene kadar günde 20dk falan ama gözüm hep üstündeydi tabiki…sizde saatlerce onda bırakıp yanında durmayacaksaniz çok tehlikeli ama bı yemek yapana kadar nebileyim bı 15 20 dk yanınızda dururken kimseye zarar gelmez bence 🌸
AsyaDuaOz @Yumudukannesi Annemler aldı diye kızmıştım, gurbetteyiz biz mecbur kaldım koydum çünkü yetişemiyordum hiç bişeye çok hareketliydi yerinde durmak istemiyordu bütün gün vakit geçiriyordu 8 aylıkken adım atmaya 9 ayllıkken yürümeye başladı her çocukda olumsuz etki yarattığını düşünmüyorum