Pinkbery Kızlar bebeğimi kucagımda tutarken farkettim. Memiş yerleri elle kontrol edince altında bisey varmış gibi . Sizinkilerde öylemi? Süt birikmesi olan değil ama. EllediğiniZde anlayabilirsiniz ne drmek istediğimi:) normal birseyymi bu acaba
Azizarifim Pinkbery bebekdede sut birikiyor masaj yapiyoruz banyoda agri yapmasin diye dagilsin diye buyukler ogle yapiyor bende yapiyorum arastirmadim hic
Nazlina Pinkbery elleyip masaj yapilmasi yada sıkılmasi gibi durumlarda bebeklerdede mastit olabiliyor
Mervecik1 Pinkbery doktora gösterdik süt birikmesi ile alakası yok dedi 1 ay daha bekleyelim hormonlarla alakalı olabilir dedi, annemde bana masaj yap süt birikimi diyordu ama değilmiş
Ozge_AyazEfee Azizarifim üzgünüm ama bu yaptığınız yanlış bir şey, doktorlar kesinlikle ellenmemesini masaj yapılmamasını söylüyor
Pinkbery Azizarifim yok aslında demek istediğim o değil. Yani dıştan bakınca şişlik yok. Onu arastırmıstım biliyorum. Ellediğinde eline kucuk bi kabarıklık geliuor gibi
Sodya Azizarifim kendi kendine gecermis. Madaj yapmayin.eskuden buyuklerin yaptigi cogu sey suan ö erilmiyo malesef
teachersrn Pinkbery geçende ben de fark ettim sonra bikaç kez emdi geçti sanırım süt toplanıyor hafiften çekince dağılıyor, tamamen benim fikrim 😊
Azizarifim 2 ay 23 gunluk yok ama suan gecti eskiden vardi bilmem annemde. Kayinvalidemde yikadikca yaptilar bende yaglarken yaptim suan yok simdi tekrar baktim gecmis oglumu hic aglamadan buyuttum diye bilirim cok sukur yapmazsa agri yapar dediler dedigim gibi doktora sormadim annemlerede saygisizlik yapmadim bilmem siz yapmaya bilirsiniz 😊
Pinkbery Azizarifim canım memesine elini koydugunda bir cıkıntı geliyormu eline onu merak ediyorum. Dümdüzmü yoksa?
Pinkbery Mervecik1 benim demek istediğimi anladınız değilmi. Sanki böyle iskelet yapısı ile ilgili gibi. Yani memelerine dokununca orası dümdüz değil.hami bizlerin ilk memeler çıkmaya basladığında ellediğimizdede olurdu bi siskinlik
Pinkbery Mervecik1 bu normal birseymi gecicimi yani. Yoksa bütün bebeklerdemi oluyor. Sonucta kücükte olsalar onlardada süt bezi dedikleri şey vardır heralde olabilirmi😀
Mervecik1 Pinkbery doktora gittik doktor süt birikmesi degil 1 ay daha bekleyelim dedi hormonlardan gelebilir masaj uygulamayın dedi
Acemi_ogretmen_annee Kesinlikle dokunulmaması gerekiyor çoğu kişi bize de sıkın masaj yapın dedi araştırdık ve çok yanlışmış ağrı felan yapmıyor bebeğe ve zamanla geçiyor. Anneannem teyzeme yapmış tek memesi küçük kalmış ameliyat oldu eşitlemek için ve sebebi de bu durummuş bebekliğinden geliyor yani ..