esleminannesi2 Kızlar dört aylık bebeğim var aptamil hip evolvia sma hepsini kullandım ya gaz yaptı yada bebeğim sevmedi başka mama kalmadı sanırım bunların haricinde mama kullanıp memnun kalan var mı şimdi sma kullanıyordum içmek istemiyor 😖
Ebrutoprk esleminannesi2 bebelac gold kullanıyorum herhangi kabızlık sorunu yaşamadım canım smilac mamada çok güzel
melikeeomeer esleminannesi2 bebelac kullanıyorum öncesinde aptamil kullandım ne kilo yaptı ne başka bişey ve çok gaz yaptı bebelac dan memnunum kilo alımı da iyi doyurucu vede
Mertin_annesi Ben aptamil comformil kullanıorum kabız yapıyor bende kabız yapmayan mama arayışındayım lütfen yazabilirmisniz bilgilenelim
irva esleminannesi2 Yok bulamazsınız.Organik bir mama fiyatı bir tık yüksek diğerlerinden.Ama güzel mamadır.Kilo alımı iyidir.Ne çok fazla aldırır ne az.😊 Kabızlık vs hiç yok.Netten sipariş verebilirsiniz.Ya da eczaneye söyleyin depodan sipariş ederler.
Badem2021 Bebelac gold tavsiye ederim benim sütüm gelmedi 2 aydır mama yiyor ilk aptamil verdim kakasını yaparken çok zorlanıyordu her seferinde ağlıyordu bebelac vermeye başlayınca düzeldi hemde güzel kilo alıyor
Benanneyimanne esleminannesi2 sureklı degıstırmekte kabız yapar gaz yapar bız sma kullanmıştık ılk zaman gaz yaptı kabız yaptı doktorumuz degıstrmeyelım bagırsakları alışacak demıstı kı alıstı 5 ay sma kullandık bu sekılde gaz damlası ve surub ıle destekledım