Toplumcubirisi Sling kullananlar var mi, eller serbest oluyor mu kızım iki aylik kucakta durmayi cok seviyor sipariş verdim bugun gelicek insallah disarda da kullanabilirim pişman olmam
Ftmacgdm Ben sling kullanıyorum bir aylık olmadan başlamıştım kullanmaya hayatta yapılmış en iyi şey bence bazen uyumuyor onda uyutuyorum çok rahat oluyor gerçekten☺️ Benim ki solomombayb
matmazel Ben sevi bebe kullanıyorum 65 liraya almıştım. Ama keşke en baştan kanguru aldaymışım dedim. Benim kız da kucakta durmayı çok seviyor. Onu geçtim çocuğu tek başına bırakıp bir iş yapmaya gönlüm razı olmadığı için ben kucağıma alıyorum. Şunu söyleyebilirim ki içindeyken emzirebiliyorum, bebek gazını rahat çıkartıyor ve çabuk uykuya dalıyor, uyanıksa hiç mızmızlanmıyor😏 Tabi doğru genişlikte bağlayabildiysek.. Sıkıntılı yanları da var mesela bebeğimiz uyudu çözerken uyanıyor çoğunlukla 😣 ve ağırlıktan dolayı esnediği için kenarları içe doğru kıvrılıyor ilk zamanki gibi durmuyor ben çok sinir oluyorum bu duruma 🙄 ve her zaman olması gereken genişlikte bağlayamıyorum ya dar oluyor ya bol. İkisi de çok sıkıntılı.. 🤷🏻♀️ Aıkçası ben tavsiye etmiyorum 🙅🏻♀️
Toplumcubirisi matmazel anladimm artik aldik bikere insallah kullanabilirim yoksa eşimin dilinden kurtulamam :)🤦♀️😃