Asilahmet Kızlar oğlum 6 buçuk aylık ilk ay başımı doğumdan sonra 27 şubatta oldum 4 martta bitti 26 martta tekrar olmamı beklerken olmadım halaa bekliyorum hamile olabilir miyim korunmuyoruz ama bir kaç gecede bir kere oluyor zaten 🤷🏻♀️
Minnakseven Asilahmet bebitom 7 aylıkken oldum Aralık’ta bı kere bi daha olmadım hamile değilim.emziriyosan olabiliyo öyle şeyler
Prens0205 Asilahmet ayda bir defa de birlikte olsanız korunmuyorsanız hamile kalabilirsiniz ki siz bir kaç gece de bir oluyormuş yani 2 3 günde bir ise ihtimali çok yüksek istediğiniz için mi korunmuyorsunuz yoksa olmaz kafasında mi?
Haminne Asilahmet korunmuyorum hamile olabilir miyim diyorsun. Şaka heralde 😄 ilk çocuğu korunarak falan mı yaptın anlamadım ki🤦🏼♀️
Asilahmet _mercanligunler eşim istiyor ben şuan istemiyorum oğlum çok uysal sakin bir çocuk fakat daha çok küçük
Asilahmet Siyahimabeyaz 15 gün geçti test yapıyoruz çıkmıyor düzene girmemiştir diyorlar daha ama bilmiyorum 🤷🏻♀️
Prens0205 Asilahmet peki bu neyin kafası?😂 yani millet ilk geceden hamile kalıyorkeb siz bile bile lades yapmışsınız hayırlısı olsun 🤷♀️